Преса

Преглед на печата -16 юни

ПресаХасково без вода от днес, информира от първа страница вестник „Новинар юг“. Причината е планово превключване от стария към новия водопровод от помпената станция в Ябълково, допълва вестникът. Очаква се режимът да продължи до утре.

И още от първата страница на „Новинар юг“ – Лещански реди планети пред хасковски дознател. Показания пред тукашния дознател Владислав Кръстев даде вчера астрологът Емил Лещански, информира вестникът. От същата страница става ясно, че от 18-ти юни в Александровската гробница ще се влиза само с билетче.

От втората страница на вестника четем за началото на жътвената кампания в региона. Под заглавие Жътва. Ечемикът двойно по-малко ежедневникът пише, че тазгодишната реколта от ечемик е близо два пъти по-слаба от миналогодишната. От същата страница научаваме, че четири автобуса от Хасково потеглят за протеста пред Министерски съвет днес.

И от „Хасковска Марица“ научаваме, че Хасково на сухо два дни,вадят водоноските. Баща на две деца се удави край Кондово, пише на първа страница. Труп на мъж от водите на микроязовир край ивайловградското село Кондово извадиха водолази от Гражданска защита.

Оставят болен без лекарство заради конкуренти
, пише вестника от втора страница. Станало е недоразумение, не връщаме клиенти твърди собственичката Таня Живакова.

Отпада ограничението за гориво на границата и Банки изкупуват вътрешно-фирмени борчове са други два от акцентите във вестника тази сутрин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button