Преса

Преглед на печата – 23 юни

ПресаХиляди дописани за вота в Хасково – това водещото заглавие на вестник Новинар юг. 6 папки с искания постъпиха в служба ГРАО, не смогват да обработят данните цял ден. В статията се посочва, че няколко хиляди души са подали заявления в тукашната община за гласуване по настоящ адрес на вота за народни представители.

С 500 000 лева носят влага за блатно кокиче – друго заглавие от първа страница на вестника. Над 500 000 лева са заложени по проект за възстановяване и опазване на естественото находище на блатното кокиче край Свиленград.

От втора страница четем Жънат рапицата за комшиите, изкупуват я по 600 лв. за тон. В материала пише, че турски фирми взимат родната суровина за производство на биодизел. От същата страница научаваме, че Хасковлии спасиха две деца в Поморие. Трима тукашни младежи спасиха две момичета на 8 и 12 години от удавяне на плажната ивица в Поморие.

На трета страница на Новинар – Лейтенант на Таки закопчан след гонка -наркомулетата му съдени за хулиганство и изнасилване, тримата остават в ареста за 35 кг. дрога.

И за вестник Хасковска Марица водещо е заглавието за хасковлиите спасили деца от удавяне – Брейк танцьори спасиха деца от удавяне. С риск за живота си Иван, Йордан и Николай извадили на брега малчуганите.

Гърция изгони Брендо от Самотраки – водещо заглавие за ежедневника. В статията се посочва, че е отказано на скандалния бизнесмен Евелин Банев Брендо, който е родом от Тополовград, да строи хотел на гръцкия остров. От втора страница на вестника научаваме, че Павел Лилянов е шеф на агенция „Митници“. Бившият шеф на Митница Свиленград е започнал работа на висок пост в системата на агенция Митници. Новината пред Хасковска Марица е потръдил и самия Лилянов.

От криминалната трета страница на Хасковска Марица четем за Изгорял Мерцедес на криминално проявен и Намериха 16 грама марихуана на технопарти. На същата страница има информация за арестите по аферата с 35 кг хероин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button