Преса

Преглед на печата – 30 юни

ПресаГлобиха „Живакова“ 10 бона – челното заглавие на „Новинар юг“ днес. Санкцията от комисията за защита на конкуренцията е наложена на хасковската фармацевтична фирма заради заблуждаващи съобщения за намаления на цени.

Лекари търсят зад граница 5 000 евро – темата на водещата публикация. 40 от членовете на хасковската колегия си уредили договори в странство през последните 5 години. Между заплащането на лекарския труд в България и в страните членки на Европейския съюз от Западна Европа има огромна ножица.

Свищов най-солен от Хасково. Публикацията под това заглавие информира, че мераклиите за студенти трябва да се бръкнат 50 лева за такса кандидатстване в Стопанската академия на крайдунавския град.

И още от заглавията в броя днес: Заключиха свидетел на серийни убийци. Пускат влака от Димитровград за Пловдив. Спипаха злато за 369 бона. Още 10 000 евро са нужни за спасяването на Наско.

Задържаха ченгета за подкуп, челно съобщава „Хасковска Марица“. Акт за 100 лева или 60 лева на ръка искали униформените от шофьорка. Двамата полицаи са от Магистрална полиция към РПУ Хасково.

Дъжд за цял месец наводни Хасково за час
, е озаглавена следващата дописка. Телевизори горят заради бурите, сервизите не смогват с поръчките. Пенсионери с газови пистолети срещу крадци– темата на страница четвърта днес. Ромски набези в Кенана пратиха старците в оръжейните магазини. Сълзотворните спрейове излизат от мода.

Другите акценти в „Хасковска Марица“: Страх от свински грип пак затапи границата. Майстори мошеници оставиха блок без улица. Спряха 10 килограма злато. Свобода срещу 10 000 лева по наркоафера.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button