Преса

Преглед на печата – 1 юли

Преса„Пепелянки ухапаха 3-ма“, е водещото заглавие в днешния брой на „Новинар Юг“. Инцидентите станаха през последните дъждовни дни. В МБАЛ – Хасково има достатъчно серуми, допълва вестникът.

„Всеки 6-и автобус с акт“, е другото чело от първа страница. Дефектни гуми, счупени стъкла и огледала, повредени седалки са сред най-честите нарушения.

„80 на ден в Александрово“, също информация от водещата страница на вестника. Средно по толкова посетители минават на ден през Музея на тракийското изкуство в хасковското село Александрово.

„Ремонтират „Сивата вода“ за 400 бона, вадят 70 тона шаран“, заглавието е челно за втора страница. Проектът е по оперативна програма „Производствени инвестиции в аквакултурата“ на европейските фондове за развитие на сектор „Рибарство“, които ще съфинансират 60 процента от инвестициите в мащабната инфраструктура.

„Плъха си поиска 5 години затвор“, е водещото от криминалната страница. Серийният грабител Неделчо Недялков готов на споразумение с прокуратурата за две нападения в Хасково.

„EVN поиска пари от умрели“
, с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. Необитаема от 10 години къща в маджаровското село Габерово навърта ток за 150 лв.

„Мистериозна смърт покоси 37-годишен бизнесмен“, пише още „Марица“ на челната си страница. Полиция блокира кооперацията на починалия, жена му и детето на почивка.

„300 лв. за тон пшеница искат производители“, четем още на страниците на вестника. Първо качество е пшеницата от тазгодишната реколта, добивите са 300-350 кг от декар, което е повече от очакваното.

„Окръжният съд с нови зам.-шефове“, е друга от дописките в изданието. Анна Петкова и Георги Гочев са номинирани за зам.-председатели на Окръжния съд, цитира вестникът Висшия съдебен съвет.

„Ченге трепе риба с ток“, „Отлагат дело за убийство“, „Махат „Единния фиш“ от границата“
– всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

„Препъникамъни по пътя на боклука“, пише днес димитровградският седмичник „Тракия“. Общинският съвет прие протестна декларация срещу преминаването на сметоизвозна техника през центъра на Димитровград, е допълнението към заглавието.

„Таралежите с първа награда от конкурса „Тракийска лира“, пише още „Тракия“. Песен на Детското вокално студио влезе за трети пореден път в учебниците по музика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button