Преса

Преглед на печата – 3 юли

ПресаРашид вися на 20 метра в несвяст – челното заглавие на „Новинар юг“ днес. Работникът колабирал на фасадата на димитровградското кметство, колегата му Самет изпаднал в паника. Двамата поставяли изолация. Алпинист от Гражданска защита успял да се спусне с въже до коша и да свали колабиралия работник.

Купиха си гласове за 150 бона– темата на водещата публикация. Най-малко толкова са броили партиите в региона на армията от застъпници. Над 5000 са регистрираните застъпници в областта, средно по 30 лева на човек плащат партиите и коалициите.

Стената на плача подгизна от 20-те логически задачи. Дописката под заглавието съобщава, че на входа на ученическите общежития цари разочарование, главно от оценките по математика на изпита след 7 клас.

Забавачките в Димитровград без такса през лятото. Екстрата за малчуганите ще е в сила за месеците юли и август, съобщава още „Новинар юг“ днес.

Другите акценти в броя: Закопчаха бивш военен за палеж. Паспортната служба ще работи в събота и неделя. Арестуваха апаш за обир на баба.

Партии хвърлят 200 000 лева за застъпници – темата е водеща и в „Хасковска Марица“ днес. Срокът за регистриране на наблюдателите изтича в събота.

Изследват безплатно за СПИН
, информира следващата публикация. Кабинет за безплатно и анонимно изследване за СПИН отваря в РИОКОЗ Хасково.

Опасна козметика срещу слънце откриха в Хасково– друг акцент от първа страница на вестника. Козметиката е с невалидни фактори на слънчева защита.

Апаши задигат чанти от офиси, хвърлят ги в мазе- голямото заглавие от трета страница. Кражбите по центъра зачестяват, алармират от полицията.

И още от заглавията в „Хасковска Марица“ в петък: Награди за 38 полицаи. 44 спасители с дипломи. Тополовградчанка приета в 4 британски ВУЗ-а. Продавам гласа си на който ми помогне да се справя с ВиК, казва Петко Петков пред вестника.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.07.2009 18:19 18:19

🙄 :confused: 😆

Back to top button