Преса

Преглед на печата – 6 юли

ПресаСпряха 200 гласа и 50 килограма дрога, челно съобщава Новинар юг днес. Мулето Себахтин Мустафа хванато след сигнал до МВР от главния секретар на СДС Иван Сотиров. Организаторът на канала и още двама души са арестувани. При проверка на пункта Капитан Андреево в автомобила на Мустафа са открити над 50 килограма хероин и списък с личните данни на 200 изселници от турския град Гебзе.

ГЕРБ удвои, вкара и мажоритарен, е голямото заглавие от първа страница на вестника. В Хасково партията на Борисов на 20% разлика от БСП, ДПС изненадващо с 16%. Активността мина 50 на сто.

Рекорден вот в Турция, отчита днес голяма публикация на втора страница. Близо 14 000 пуснаха бюлетини до 17 часа вчера в Одринска Тракия.

И останалите теми в днешното издание на Новинар юг: 4 автобуса сватбари се изсипаха в „Република“. Спират тежките камиони в жегата. Център за имигранти почват в Любимец. Димитровградчанка стана Мис лято 2009.

Бойко ги смаза, е озаглавена изборната тема в Хасковска Марица днес. С 47,8% Хасково избра Делян Добрев за мажоритарен депутат.

Малките болници стават филиали на Хасково
– темата на водещата публикация. Няма ли пари и без клинични пътеки, системата ще буксува, твърдят пред вестника специалисти.

50 килограма хероин издават изборна далавера, пише днес и Хасковска Марица. Трима мъже с дебели кримидосиета са в килията след серия арести.

МВР чества 5-и на 3-и, друг акцент от първа страница на вестника. На площада пред Областна администрация органите на реда показаха как се залавя престъпник и как се гаси горяща кола.

И още от заглавията в броя днес: Слаб трафик през Граничен пункт Капитан Андреево. Пак мистерии в Хухла за Илинден. 2800 записани за студенти. Хванаха 4 килограма злато.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button