Преса

Преглед на печата – 9 юли

ПресаПреводач на президента-наркомуле-челното заглавие на Новинар юг днес. Освободеният от хасковския съд Себахтин Ахмед, който беше заловен с 50 килограма дрога на пункта Капитан Андреево има счетоводна къща в Хасково, но е изселник и живее в Истанбул. Там Себахтин превеждал няколко пъти на президента Георги Първанов при негови визити в Турция, пише вестникът. Окръжният съд вчера остави в ареста другите двама от канала.

Властта до гуша в заеми, е темата на водещата публикация. Бисеров си купил още една къща в София през 2008 година, Гюнер Серебест- апартамент в столицата, а Михаил Лисков облигации.

Два пъти по-малко на море заради кризата – друг акцент от първа страница на вестника. Желаещите да почиват в известни курорти у нас и в чужбина  местни жители са намалели наполовина в сравнение с миналото лято. Това отчитат туроператорски компании в града.

Махмурлук гази ¾ от гимназистите – заглавие от втора страница на Новинар юг. Напиват се поне веднъж месечно, палят първа цигара между 13 и 15-годишна възраст. Това показва анонимно анкетно проучване.

Властта заложник на банките – темата е водеща за Хасковска Марица днес. Кметове, магистрати и областни висят със сериозни кредити. Това сочат личните им декларации за 2008 година, подадени пред Сметната палата.

Строят безплатен паркинг за пазара, информира следващата публикация. Клиентите на зеленчуковия пазар в областния град ще ползват вече безплатен паркинг, когато излизат да пазаруват с личен транспорт. Новият паркинг ще бъде изграден над реката до самото тържище.

Пекар изхвърля 420 хляба заради EVN– голямото заглавие от първа страница. Причината е паднало напрежение на тока. Цяла нощ токът така и не е възстановен, въпреки сигналите, подадени от собственика на фурната.

И още от заглавията в броя днес: 20 се жалват от тормоз у дома. БСП лидери потъват в нелегалност. Фирма изгърмя с 23 акта от НАП.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button