Преса

Преглед на печата – 15 юли

Вестниците в ХасковоПежо се премята 50 метра, 3-ма ранени – това е челното заглавие на Новинар юг днес. И още една катастрофа на челото на вестника- Девойка с джип уби рокер.

Водещото заглавие на всекидневника цитира новия депутат Иван Петров- След седмица ще е ясно защо седяхме отпред. По надолу се посочва, че Петров се закле на първия ред на парламента, Христо Бисеров – зам.председател на Народното събрание.

Заглавие от втора страница – 6 хасковски села нощем без вода. Под заглавието четем още, че в Димитровград е проблемно само Бодрово, може да се размине с режима. От същата страница научаваме, че Сатанисти луднаха в нощта на 13 юли. От трета страница на Новинар Юг – Трима български граждани са задържани на ГКПП Хамзабейли при опит да прехвърлят 35 папагала – това са информирали от митницата в Одрин.

Смъртоносен газ за 15-годишен ученик – челното заглавие на Хасковска Марица. Невръстният самоубиец и преди е пробвал да сложи край на живота си, пише още вестника.

Водещатата тема на 15 юли – Строеж разбуни духовете в Бадема. Ядат ни от паркинга, жалват се жители на панелките. Всичко е законно, контрират от фирмата.

От втора страница научаваме, че Почват газопровода на Хасково. Тръбите вече са доставени, избрана е и местна фирма за подизпълнител. Младежкият център с нов сайт и ХЕИ затвори магазин в града са други от темите в Хасковска Марица днес.

Мъж с досие вдига полицията за отвличане е разследването на вестника на трета страница. Хасковлия отказал агитация за изборите, тикат го в бус към Перперикон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button