Преса

Преглед на печата – 16 юли

Вестниците в ХасковоНовинар Юг: „Опашки за едни 30 лева от СИК„. Вчера започнаха да плащат в Димитровград, в Хасково очакват още по-голяма навалица. 25 500 лв. трябва да бъдат раздадени на членовете на секционни избирателни комисии в община Димитровград.

Кредитните карти гърмят в кризата“ е темата на другата водеща публикация. Плавно увеличение на лошите потребителски кредити и необслужвани навреме кредитни карти се наблюдава през последния месец. В друга публикация вестникът описва и как да се опазим от затънали длъжници.

Свиленград няма да вози смет до Харманли“ пише още Новинар Юг. Градското сметище няма да се закрие на 16 юли, каквито са изискванията, независимо какви глоби ще бъдат наложени на общината, казва кметът на Свиленград Георги Манолов. Основна причина за отказа е, че правителството не е изпълнило ангажиментите си.

Лекарите се топят“ четем в друга публикация. В региона не достигат психиатри, неврохирурзи, кардиолози, пластични хирурзи и онкоспециалисти.

Чакат хаос с учебниците“ заглавието е от другия местен вестник Хасковска Марица. Пособията втора ръка- на половин цена, очаква се завишено търсене наесен.

Таксисти става гидове срещу 20 евро на км„. Таксиметрови шофьори от Свиленград дебнат заблудени гастарбайтери около входно-изходните артерии на града. Такива не липсват заради недостатъчното указателни табели. Срещу цени от 5 до 20 евро, те извеждат гастайрбайтерите до международния път Е-80.

Храна за спортисти – заразена със салмонела„. РИОКОЗ издирва храни за спортисти, произведени в САЩ, но заразени със салмонела. Сигналът за опасните продукти е подаден от системата за бързо съобщаване на наличие на опасни храни на пазара на ЕС. Касае се за 5 продукта, без наименование, само номинирани от 1 до 5.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button