Преса

Преглед на печата – 17 юли

ПресаАлександрово протече, челно информира „Новинар юг“ днес. Климатичната инсталация в новия Център за тракийско изкуство за малко да скапе техника и оборудване за хиляди лева. Японски специалисти и представители на фирмата, изпълнител на климатичната инсталация, търсят варианти за справяне с проблема.

Бутат 16 незаконни в „Република“, е озаглавена водещата публикация. Ромите в хасковското гето плашат с жива верига. Готови са обаче да се махнат от незаконните къщи, ако ги настанят в нови общински жилища.

Гурбетчиите се юрнаха за здравните си права – друг акцент от първа страница на вестника. Средно по 70 души на ден проверяват здравния си статус в НАП-Хасково. Повишеният интерес към здравните осигуровки е от началото на лятото и се дължи на завърналите се от чужбина студенти и работещи.

И още от заглавията в броя днес: Обраха нумизмат в „Орфей“. Свиленградската поликлиника с нов рентген. Пак касапница, шофьор загина в пропаст.

Спряха делото срещу Яне Янев, е голямото заглавие от първа страница на „Хасковска Марица“. За вчера следобед бе насрочен процесът по жалба на кмета на Хасково Георги Иванов. Състав на Районен съд обаче се позова на Конституцията и спря наказателното дело срещу депутата от РЗС. Лесно е да се правиш на пич и да се скриеш зад имунитета, коментира Георги Иванов.

370 на СПИН тест, няма болни, информира следващата публикация. В кабинета за безплатно и анонимно изследване масово се тестват млади хора от Хасково, Харманли и Димитровград.

Цената на доматите се срина, отчита друга дописка във вестника. Под 30 стотинки за килограм падна цената на доматите на борсата в Любимец.

„Спецченгета“ обират магазин. Под заглавието „Хасковска Марица“ съобщава, че мъже с маскировъчни дрехи са отмъкнали от магазин в Хлябово две торби с хранителни продукти.

Другите акценти в петъчния брой на вестника: Съкращенията на всяка цена са грешка, казва Емилия Масларова. Свирепа скорост уби 27-годишен. Стрелби от полигон изпепелиха 100 декара жито. Опасна храна от Щатите открита в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button