Преса

Преглед напечата – 20 юли

Вестниците в ХасковоТри жени скочиха с юмруци на кмета на Гарваново – челно заглавие за вестник Хасковска Марица. Безводие отключило агресията на майката и двете й дъщери, нападнали управника, пише вестникът.

SMS заплахи за адвокат на убиец – водещата тема за Хасковска Марица. Нов служебен защитник уредиха за обвинения в убийството на Минка Андреева Христо Лазов. В материала се посочва, че адвокат Бойчо Бойчев, който защитаваше Лазов е получил заплахи за живота си чрез SMS.

И още теми от първа страница – Жега умори региона, Владиката в Сираково след личен юбилей.

От втора страница на Хасковска Марица научаваме, че бившата депутатка от Коалиция за България Минка Стоянова става зам.-кмет на Харманли. Лисков разпорадил ремонт в общината, чакат ексдепутата наесен.

Почват проверки на автобусите, пише вестникът на същата страница. На трета страница – Удар в цистерна-2 трупа. Неправилно изпреварване и лоша видимост причина за инцидента.

Заглавията на Новинар юг днес – Нови месии спасяват „Хасково“– челно заглавие на всекидневника. Двама бизнесмени готови да вземат футболен клуб Хасково, днес кметът Георги Иванов събира акционерите.

Водещата тема на Новинар юг – Спекула с винетките, дават ги двойно. Младежи по къси панталонки и днажапки искат от чужденците по 10 евро вместо 10 лева – трябвало да ядат.

Тема от Димитровград – Битакът отворен от петък заранта. На 40 села в областта – една аптека – разследване на вестника от същата страница. В община Димитровград са най-добре – имат цели две.

Пак затварят пътя Добрич – Горски извор – заглавие от втора страница. На трета страница четем – 10 години решетки за Полицая. Димитровградчанинът отказва споразумение, наркомулето му Мариана Апостолова отнесе петилетка зад решетките.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button