Преса

Преглед на печата – 28 юли

Преса„120 тираджии на улицата“, е водещото заглавие в днешния брой на „Новинар Юг“, с адрес Димитровград. Български шофьори на австрийската фирма „M-Spirit“ не са си получили заплатите за два месеца, допълва изданието.

„Делян Добрев в Министерския съвет, Иван Петров остава депутат?“, е другото чело от първа страница. Спечелилият мажоритарен мандат в Хасковско става част от екипа в икономическото министерство.

„Половината загърчиха гимназиите“, е друга от дописките в днешния брой.  Близо половината от издържалите изпитите след 7 клас и имащи право на участие в третото класиране не подадоха заявление вчера.

„Данъчните стряскат с SMS длъжниците“, пише още „Новинар“. Със съобщения и телефонни обаждания данъчните ще стряскат длъжниците на осигуровки и налози. Пилотният проект тръгва в Хасково, цитира вестникът Териториалната дирекция на НАП.

„Честен полицай пак арестува рушветчии“, заглавието е водещо за трета страница. Младши инспектор Андон Димитров от Баните е предложен за награда, съобщава пред изданието шефът на Областната полицейска дирекция комисар Атанас Ненков.

„Пети клъвнат от пепелянка“, е обезпокоителната информация във вестника. Толкова е броят на ухапаните от началото на лятото. Последният инцидент е станал преди 3 дни с тополовградчанин, цитира „Новинар“ информация от спешното отделение на МБАЛ – Хасково.

„Маскират проститутки като ел.техници, легализират ги“, с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. Към него има и две подзаглавия: „Общинари и полицаи предприемат общи мерки срещу нощните жрици“ и „Близо половин милион от патентен данък би влязъл в хазната, ако компаньонките се регистрират“.

„Закриха школо с 40 деца“, е друга дописка от челната страница. Училището в любимешкото село Георги Добрево бе закрито след решение на Общинския съвет в Любимец.

„Грейна куполът на църквата в Болярово“
, е заглавието също от първа страница, придружено със снимка. Новият купол на църквата „Св. Харалампий“ в кв. Болярово ще се вижда от километри при слънчево време.

„Христо Кулишев запазва поста си, Филип Александров също?“, е информацията с адрес Свиленград. Досегашният шеф на Агенция „Митници“ изненадващо оцелява, запазва статуквото, е допълнението към заглавието.

„Горя ферма за кучета“, е водещото от трета страница. Откарват оцелелите животни с кола на Хлебозавода.

„Даряват домашни контейнери за разделно събиране на боклука в Хасково“, „По проект шият школски униформи за училище „Иван Вазов“ в Харманли“, В Маджарово зацикля школски проект“ – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button