Преса

Преглед на печата – 6 август

Полицай гръмна бандит в гонка – челното заглавие на „Новинар юг“ днес. Беглецът Иван Атанасов ударил служителя на реда. Търсят съучастника Живко Тодоров.

Син заряза майка си в кметството в Димитровград- темата на водещата публикация. Така Недялко Йонов от Радиево протестира, че го отрязали да й е социален асистент. Оказва се, че са й назначили.

4 тона гуми извадиха от Арда– друг акцент от първа страница на вестника. Акцията за почистване на речното корито продължи една седмица с участието на 50 доброволци от цялата страна. В дейността се включиха и ученици от Маджарово.

Изплащат по 3 висящи бона на ветеринарите, съобщава дописка на втора страница. Средствата са за извършена имунопрофилактика и бяха забавени 6 месеца от старото правителство. Новият земеделски министър дава и безплатни компютри на лекарите в региона.

И още от заглавията в „Новинар юг“ днес: Плашат автогарата в Димитровград с бомба. Приемат молбите за помощи за първолаци. Внесоха пак обвинителен акт срещу серийния убиец Момата. Откриха изчезналата Деляна да купонясва.

Арда погълна баща и син, челно информира „Хасковска Марица“. Двамата мъже влезли да се разхладят от жегата в речните води край стамболовското село Долно Черковище. Майката и дъщерята от почернената фамилия гледали трагедията от брега.

Погват незаконно спрели автобуси и тирове, е озаглавена водещата публикация. 500 лева е глобата за тежки возила, спрени до Математическата гимназия и в квартал „Орфей“ в Хасково.

2-метров плевел „изпил“ водата в Стамболийски
– друг акцент от първа страница на вестника. 2 метра плевел, който „изпива“ питейната вода на жители в селото, извадиха от водопроводните тръби специалисти на ВиК-Хасково. Растението, което прилича на гъба, растяло в тръбите и затапило проводимостта.

Доктор Пандов сменя Шопов в болницата?
– темата на дописка от втора страница. Медикът от ГЕРБ с три специалности обаче не е еднозначно приет от колегите си.

И още от заглавията в „Хасковска Марица“: Мюсюлмани даряват пари за камбана. Реколтата в Конуш съсипана, няма поливна вода. Ченге простреля бандит, двамата в болница. Няма да местят полигона от Змеево в Корен засега.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button