Преса

Преглед на печата – 13 август

ПресаНовинар Юг: „Официално: Румен Данев – областен“ – това е водещото заглавие в днешния брой на вестника. Данев, който беше пети в кандидатдепутатската листа на ГЕРБ-Хасково за изборите, е новият областен управител на Хасково. Категорично няма да съм зам.-кмет на Хасково, заявява пред вестника ексгубернаторката Райна Йовчева.

88 знака на 7 км път„, пише в друга публикация. Рекордното количество табели е побито в отсечката Свиленград-Пъстрогор.

Арестуваха шофьора, сгазил Нурхен Юсеин„. Васил се връщал от лов, усетил нещо под опела си, но не проверил. Прокуратурата: Изчакваме с обвиненията.

ПМГ-Хасково чака Бойко да я направи общинска“ е тема на друга публикация. Трета поредна докладна до новите министри на земеделието и образованието за смяна на статута на собствеността в общинска ще бъде внесена в началото на учебната година, съобщи директорката на гимназията. Докато сградата е под юрисдикцията на земеделското министерство, общината не може да извършва ремонти в нея. Това е причината елитното училище да разчита на частни спонсори и ученически инициативи за освежаването му.

Новинар Юг пише още – Откриха Маринела, върнаха я вкъщи, Хванаха „мулета“ с 41 кг хеорин, Мъкнат марихуана от градината на баба.

Жива верига срещу Гюнер Сербест“ е челното заглавие в Хасковска Марица. 130 стамболовци бранят зелена площ, не щат джамия там. Те са против решението на бившия вече кмет на общината Гюнер Сербест да продаде парцела, предвиден за построяване и на триетажна жилищна сграда.

Тютюнджиите в паника заради премиите“ пише в друга дописка. Безводие и ниски цени държат производителите на ръба на оцеляването.

Румен Данев е новият губернатор“ – и Хасковска Марица информира за това. Газопроводът Димитровград-Хасково чака единствено подписа на областния управител е акцентът в дописката.

Сред другите заглавия във вестника са – Карат още боклук в Харманли, 15 юристи се борят за две места в общината, Намериха 14-годишната Маринела до Богородица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button