Преса

Преглед на печата – 17 август

Вестниците в ХасковоИманяри взривиха средновековен храм е челното заглавие за вестник Новинар юг днес. В материала се посочва, че иманяри са използвали взрив, за да проникнат надълбоко в средновековната християнска църква в Глухите камъни.

Разделиха майка от дъщерите й е водещата тема за всекидневника. Заради бягство през границата 40-годишната туркиня Макбуле Яй бе осъдена на 6 месеца затвор. Жената се опитала да отиде нелегално в Германия, където живеят дъщерите й, пише вестника.

Румен Данев сменя Йовчева днес – друга тема от първа страница. В 11 часа днес бившият банков служител поема поста областен управител от Райна Йовчева.

4 казана курбан за Успение Богородично в Узунджово, информира Новинар юг от първата си страница. Над 100 души са почели големият християнски празник в събота пише всекидневника.

От втора страница – Цветните метали нагоре с 50 на сто. Алуминият скочи на левче, медта-на 6 лева за килограм в пунктовете. И още ценови теми от Новинар юг – Кризата удря с 30 на сто,свалят стоки с толкова в големите магазини. Англичанка прави каваци с опела си и Апаш катери тераса, задига 100 грама злато са заглавия от трета страница на Новинар юг.

Село на сухо заради договор без подпис – това информира от първа страница Хасковска Марица. Липсващи 460 хиляди лева връщат Маслиново в 19 век.

Мъж се трови с кебапчета, информира вестника от същата страница. Вътрешен човек хакнал митницата, друга тема от Хасковска Марица. Петър И. от наркоотдела 4 години ровил компютрите на границата. Предполага се, че в последните години той е имал възможност да манипулира данните за товарите на тировете, пише статията.

Данъчни затвориха Неделния пазар, информира Хасковска Марица от втора страница. Това е станало причина търговците масово да не отворят масите си на тържището.

Пияни роми нападат полицаи в Константиново, тема от трета страница. 11-те нападатели натъпкани в бус, скачат срещу глоба, информира още всекидневникът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Geri.b
Geri.b
17.08.2009 14:17 14:17

Ot subota
do dnes trite dispansera v kv.Bolqrovo sa bez voda! ❓

Back to top button