Преса

Преглед на печата – 18 август

Вестниците в Хасково115 кила сом изскочи от Гарваново“ е водещото заглавие в днешния брой на „Новинар Юг“. Кислородът в опразнения язовир паднал под критичния минимум, обявиха от РИОСВ. Това била и причината за измирането на големи количества риба р язовира.

Обраха 5400 евро от бизнесмен“ е другото чело от първа страница. Хасковлията Митко Райков оставил парите в колата пред къщата си в Долно Брястово.

Неизвестен тракийски град става археологическа сензация“ е статията с адрес Любимец. Култовият център на траките в местността Глухите камъни може да се окаже част от голям град, неизвестен досега на науката.

Без уволнения в областната, засега“ е по-важното от втора страница. Сова, символ на мъдростта, подари бившият губернатор на новия при сдаването на поста.

Румен Данев хвърли армията срещу огъня“ – заглавието е водещо за трета страница. 1500 декара гори и  ниска растителност изгоряха до селата Черна могила и Лешниково.

Шефът на митницата в Свиленград заместник на Ваньо Танов?„, пише още „Новинар“. Вестникът се позовава на източници от управлението на митническата администрация.

ДАНС рови компромати на митницата„, четем на водещата страница на „Хасковска Марица“ днес. Дисциплинарното производство срещу Петър Иванов не е приключило, обяснява пред вестника шефът на свиленградската митница Филип Александров.

Ромка на съд, детето й умря от недохранване„, публикация с адрес Харманли. Гинка Иванова е причинила смърт по непредпазливост на 8-месечната си дъщеря Катя Кирилова. Такова е заключението от досъдебното производство на РПУ – Харманли.

Ликвидират сметището в Ивайловград„, е заглавието също от челната страница, придружено със снимка. Заради строителството на Претоварна станция в Ивайловград боклукът от сметището на града вече втори месец се извозва в село Вишеград, до Кърджали.

120 лв. за учебници от есента„, пише още изданието. Няма да има закъснение от страна на издателствата с отпечатването на новите учебници. Средната цена на един учебник е 12 лв., като най-скъпи тази година са тези по езикова подготовка.

На втора страница вестникът публикува статия: „На вниманието на РИОСВ: Екокатастрофа носи пресъхнала река„. Сезират прокуратурата за кражби и финансови злоупотреби в село Царева поляна, е допълнението към заглавието.

Бивш военен се простреля в главата„, „EVN закрива касите си, плащаме тока в пощата„, „1130 нарушиха данъчните закони“ – всичко това в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button