Преса

Преглед на печата – 21 август

Вестниците в ХасковоДискотечен бос бит за 2000 лева пише от първа страница днес Хасковска Марица. 32-годишния Тихомир Русев преследван от Мерцедес с трима нападатели.

Рейнджъри от Кенана стягат мишци за Босна. В материала пише, че контролен тест за физическа готовност са провели вчера бойците от хасковското поделение 52 740, които се готвят за участие в мисия в Босна.

Студенти броят 15 лв. за психопреглед – тема също от първа страница. Драстично е паднал броя на младите хора, които се редят на опашка в психодиспансера за медицинско свидетелство.

Чилингиров остава шеф на ГПУ-Свиленград?. Шефът на Гранична полиция вероятно ще запази поста си, това ще се случи въпреки вчерашното уволнение на  шефа на ГД „Гранична полиция“ Красимир Петров.

Тополовградския боклук пое към Харманли пише хасковска Марица на втора страница. В общинското депо в Тополовград вече не се депонират отпадъци, информира всекидневника.

Хасково и селата в битка за ученици и Диабетици с нов офис са теми от предстоящата след седмица сесия в Хасково. От трета страница – Сушата разболя Маслиново. Стомашни разстройства пламнали в селото.

Баща и син пердашат зарзаватчия за борч – водещо заглавие за Новинар Юг днес. Хасковлиите Димитър и Красимир взели парите и телефоните на жител на Книжовник, не им върнал 2 бона.

Стягат Хасково за „А“ група. До началото на септември футболният клуб ще има нови акционери, пише вестника.

10 училища ще посрещнат 15 септември като средищни, става ясно от материал на първа страница за предстоящата сесия на Общински съвет – Хасково.

Търсенето на тухли и арматура падна 3 пъти, информира Новинар Юг от втора страница. Община Хасково с 4 млн.лв. приходи по – малко от лани. Финансовата криза доведе до слабо търсене на терени, общинска собственост и услуги, финансирани от такси, констатира кметът Георги Иванов.

Японци палят свещи в параклиса под монумента на Богородица – друга тема от Новинар юг с днешна дата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button