Преса

Преглед на печата – 24 август

Вестниците в ХасковоАтанас Ненков в оставка„, пише във водещото си заглавие днешния брой на „Новинар Юг“. Шефът на Областната дирекция на полицията поканен от министър Цветанов да напусне, мълчи от петък, допълва вестникът.

В Одрин въртят алъш-вериш с винетки„, е другото чело от първа страница. Лепенките за тътна такса не могат да бъдат предлагани на чужда територия. Въпреки това от най-масовата българска винетка – седмичната, която струва 10 лв., по бензиностанции край магистралата Одрин-Капъкуле се търгува по 10 евро, съобщава изданието.

Ситроен размаза рокер, моторът лети със 180 км„, е водещото от криминалната страница. Хасковлия та Тихомир Георгиев бере душа с пробит бял дроб и тежка черепно-мозъчна травма.

Митничари взимат 1000 лв. премия за 97,5 кг дрога„, е дописката с адрес Свиленград. Наркотикът е бил задържан  на граничните пунктове Капитан Андреево и Лесово в събота, директорът на агенция „Митници“ Ваньо Танов е издал заповед митничарите, осъществили разкриването на наркопратките, да бъдат наградени с по 1000 лв.

Данев обходи изгорелите 3000 декара до Изворово„, четем още на новинарските страници. Новият областен управител навести двата гранични пункта в региона и турския Капъкуле.

Дават 76 апартамента на социално слаби„, информира още вестникът. Четирите нови общински блока на ул. „Георги Кирков“ ще отворят врати за празника на града. В 76-те апартамента ще бъдат настанени хора с лошо материално състояние.

„Хасковска Марица“ днес открива броя си с цитат на бившата областна управителка Райна Йовчева, която казва: „Станишев е прекалено интелигентен за лидер на тази БСП„. Кадруването на дребно и неправенето на политика сринаха доверието към партията в Хасково, допълва още Йовчева.

Кабелни оператори скачат срещу завишена такса„, също заглавие от водещата страница. Кабелни оператори и интернет доставчици от Хасково се обявиха против исканото увеличение на таксата за разрешително за разкопаване. Сумата да нарасне от досегашните 30 лв. (за цялата дължина) на 25 лв. за всеки линеен метър в централната зона, предлага в докладна записка до Общинския съвет кметът Георги Иванов.

Пазарът на коли в Димитровград замря„, статията е челна за втора страница. 100 лв. печалба изкарват търговците на продаден автомобил, е допълнението в дописката.

Фирма пробва далавера за 24 130 евро„, пише още „Марица“. Митничари усещат измамата, след като намират износна декларация.

Гастарбайтери задръстиха Е-80„, информира „Марица“. Причина за задръстванията са приключилите отпуски на турците, работещи в страните от Западна Европа.

Таксиджии укриват доходи„,“Шивачи учат вечерно в Харманли„, „Рок легенди разтърсват Хасково по празниците“ – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button