Преса

Преглед на печата – 31 август

Вестниците в ХасковоПрелюбодейци гинат в язовир, баща уби сина си в катастрофа. Челна тема от първа страница на Хасковска Марица. Пет трупа при нелепи инциденти през уикенда в региона.

Скандалният д-р Михайлов пак на „златния гьол“. Многократно уволнявания шеф д-р Атанас Михайлов за пореден път оглави ветеринарната служба на границата.

150 лева за първолак преди 15 септември, пише от първа страница Хасковска Марица.

И още теми от първа страница – Евтиния по магазините заради кризата и Футболисти от Солун инкогнито в Хасково. Заглавие от втора страница- Карат лекарка да доказва, че е съветник. По искане на д-р Шопов правят справка със закона заради новоизбраната съветничка д-р Вълкова. Чистка на гранична полиция до дни – друга тема от Хасковска Марица

Мори ни безводие информира във водещо заглавие Новинар юг днес. Местната власт на Хасково ще иска от министър Пневнелиев пари за пречиствателна станция на язовир Тракиец.

7 уволнени ветеринари се връщат на работа информира още вестника. Уволнените преди две години ветеринари са върнати от съда.

Д-р Милчо Милчев пак шеф на ИАРА пише още Новинар юг. И още една тема – С три градуса по топло в старческия дом след цялостен ремонт.

Скелети на калъп изплуваха от язовир – заглавие от трета страница всекидневника. Тодор Тодев и 15 – годишната му балдъза правили секс в колата, която ги погребала живи в мандренския водоем през 2001-а пише Новинар.

Шофьор без книжка се уби, умря дете, паднало от мост – други криминални теми от вестника днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button