Преса

Преглед на печата – 2 септември

ПресаГангстери атакуват бензиностанция– челното заглавие на „Новинар юг“ днес. Петима маскирани нахлуха вчера в харманлийската ДСА. Взели са само 150 лева и са офейкали с джип.

НДСВ и ДПС оставиха Хасково на градушките – темата на водещата публикация. Не намериха 500 000 лева за изграждане на 25 площадки. Някои не видяха далавера в начинанието, твърди ексдепутатът Бойко Боев.

54-ма отлагат средното за догодина
, съобщава дописка на втора страница. Поне 54 ученици от областта, които по програма трябваше да завършат средното си образование до септември, ще отложат дипломирането си за догодина. Те ще трябва да подадат заявления за участие в държавните зрелостни изпити през март и да се явят на матури през юни.

Другите акценти в броя днес: Хасковлии си търсят 100-ватовите крушки. Почва почистване на речни корита. Хванаха грък, втори път пренася незаконно миди. Община Димитровград е училище за млади кадри, е озаглавено интервюто в броя с кмета на Димитровград Стефан Димитров.

Маскирани обраха бензиностанция
, разследвана от ДАНС, съобщава и голямото заглавие на „Хасковска Марица“. Мъжете с качулки плашили с пистолет, изчезнали с черен джип.

Разхождат кръводарители до Република заради икономии
– водещата тема в сряда. Отделението по трансфузионна хематология скочило срещу решението на директора на хасковската болница за преместване на кръвопреливния център в АГО.

Димо Стоянов сменя устава на СДС
– акцент от втора страница на вестника. Хасковският адвокат ще бъде в комисията, която ще прави промени в устава на синята партия на предстоящата национална конференция.

Атака иска втори шанс за УНСС, пише още „Хасковска Марица“. Общинският съветник Анюта Лозева, чрез гражданско сдружение ДЕН, ще внесе искане до всички депутати от Хасково, за преразглеждане на решението на Министерски съвет, касаещо закриването на филиала на УНСС.

И още от заглавията в сряда: Гости от 4 страни за деня на Димитровград. Цех и кухня под ключ заради мръсотия. Светило в БАН оглави харманлийския музей. Зареждат с безплатни учебници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button