Преса

Преглед на печата – 9 септември

Вестниците в ХасковоХасковлия регистрира Q7 като баничарка, информира челно в днешния си брой Хасковска Марица. Пет суперколи в Хасково маскирани като пикапи заради данъчните.

Свобода за хероиновото трио с 24 -килограмовата пратка. Перач на пари от Дания пуснат и пак задържан в Хасково-това е водещатат тема за вестника.

От първа страница научаваме още, че в Хасково две двойки ще се оженят на датата 09.09. Онколог, архитект и музикант-почетни граждани на Хасково.

Темите от втора страница на Хасковска Марица – Искат Доган да махне Юнал Лютви. Кой е Сезгин Мюмюн, че да го коментирам, твърди хасковският депутат. От същата страница Социалистите отбелязват 09 септември скромно. Отмъкнаха каса с 10 000 лева, тема от криминалната страница на Хасковска Марица.

Безмитната отива на прокурор. Шефът Костадин Грозев дал терен под наем на жена си, без да вземе една стотинка- водещо заглавие за другия всекидневник Новинар юг.

Почват сечта на дърва за огрев в малките населени места, пише вестника от същатат страница. Почетните чуха първи новата песен за Хасково– пише всекидневникът от втора страница.

Житото 100 лева под нулата, арендатори отказват да сеят- темата е водеща за втора страница. Изкупуването на слънчогледа спря заради ниската цена, информира вестника.

Заглавие от трета страница – Ерато съди утре за клевета шеф на „Хасковска марица“. Георги Музафиров е предявил иск за 4 000 лева срещу Панчо Благоев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button