Преса

Преглед на печата – 16 септември

ПресаВечерното пак на мода информира във водещо заглавие днес Новинар юг. 42-годишни доучват за средно в хасковската гимназия по лека промишленост. Вечерните деветокласници в едната паралелка са 33-ма. 

Хасковски агроном ще дава съвети в земеделието пише още от първа страница всекидневникът. Хасковлията Любомир Маринов е новия шеф на Национална служба съвети в земеделието.

Арестуваха маскиран грабител на англичани челно заглавие на Новинар Юг. В продължението на трета страница научаваме, че 61-годишният Иван С. от Синапово уличен в още 6 обира на британци, издирват съучастника му.

От втора страница на Новинар теми свързани с образованието и новата учебна година – Съединиха Кирил и Методии след 17 години. Директорът на едноименното хасковско училище показа вчера с гордост удостоверението за ползване на четериетажната пристройка.

Ивайловград с 23 първолачета – само с една паралелка от 23 ученика започна новата учебна година в единственото  в Ивайловград училище СОУ „Христо Ботев“, информира вестникът.

Затварят мост заради рамонт между Свиленград и Харманли от утре – тема от трета страница на Новинар.

Криминалните заглавия – Семейство на години краде клиент в магазин, възрастна семейна двойка е арестувана за 24 часа по подозрение, че е обрала клиент в хипермаркет в Димитровград ,информира Новинар.
 
Пандизчия с US паспорт граби англичани в Синапово, водещо заглавие за вестник Хасковска Марица. 61- годишният щатски поданик обзавеждал дома си с кражби.

Новият химн на Хасково огласи училищата – тема от първа страница за началото на учебната година.

Догат избира измежду петима за Стамболово. Имената на кандидатурите за кмет на Стамболово от ДПС вече са ясни, информира вестника. Очаква се лидерът на партията лично да определи кой ще е кандидата.

Майки рушат детско отделение пише от същата страница вестникът. Пациенти от ромски произход рушат детското отделение, изкъртени и ограбени вече са крановете на чешмите в санитарните помещения.

Чистка в митницата до седмица – до седмица ще са ясни структурните промени в митницата е казал началника на службата Ваньо Танов.

Дефектни учебници в книжарниците, фирма за помагала спешно подменя химията за 8 клас заради проблем.

И още заглавия – 35 стотинки за кило грозде на пазара в Свиленград, пише още Хасковска Марица в днешния си брой.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button