Преса

Преглед на печата – 5 октомври

Преса„Разследват скандалния зъболекар д-р Николай Колев“, пише във водещото си заглавие днес новият брой на „Хасковска Марица“. Заради серия инциденти на медика, Съюзът на стоматолозите се самосезира, допълва вестникът.

Човек на Бойко Янев натресе Коста Паришев“, е другото чело от първа страница с адрес Свиленград. Мерцедеси за 150 хиляди лева катастрофират до болницата.

„Порой удави Долно Черковище“, пише още „Марица“. От 12 до 52 литра на квадратен метър дъжд са се изсипали в региона само за 24 часа, цитира изданието Областната метеорологична обсерватория.

„Без училище днес“, е дописката също с адрес Свиленград. Отменени са учебните занятия във всички свиленградски училища днес заради празника на града.

Житото рекордно евтино, хлябът остава скъп“, е челното заглавие от втора страница. 25 стотинки на килограм е реалната цена на пшеницата, но заради свръхпроизводството няма да бъде достигната.

Пребиха майка пред децата й, искат я за проститутка“, четем още на страниците на „Марица“. Роднини нападат димитровградчанка, продават я в Гърция за секс.

Пръст от Беломорието в пантеона в Маджарово“, съобщава още вестникът. Ковчежета с пръст от Одринска и Беломорска Тракия бяха поставени в костницата на пантеона в Маджарово за втора поредна година.

Нанев става Данев при нужда“, с това оригинално заглавие открива броя си днес другият всекидневник – „Новинар Юг“. Бившите заместници не са имали достатъчно отговорности, смята новият областен управител.

До 28-ми режим на тока“, е доста неприятната информация също от челната страница. EVN изправи косите на хасковлии с есенната профилактика на мрежата.

Параклис в Горно поле ще напомня за тракийския дух“, е информацията, придружена със снимка. „Нашето село е паметник на тракийския дух“. С тези думи в събота някогашният зам.-финансов министър проф. Делчо Порязов откри параклиса, който бе изграден в центъра на маджаровското село в памет на избитите по тези места българи през 1913 година.

Авджия гръмна колега, сбъркал го с диво прасе“, е водещото от криминалната страница. Опасният инцидент в Тополовград е втори подобен в региона от началото на годината.

„ХТПП рекламира туризма ни в Одрин“, „Висшето в Хасково дистанционно“, „Арестуваха грабителите на дядото от Ябълково“ – всичко това – в новия брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button