Преса

Преглед на печата – 8 октомври

Преса„Шофьор без книжка кара парфюм за 1,5 млн. лв.“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. 30-годишен асеновградчанин арестуван на границата с 30 384 ментета.

„Лекар лъже съда“, е другото чело от първа страница. Районна прокуратура погна ортопеда д-р Веселин Туртов за грешна експертиза, допълва вестникът.

„Военен сгази жена пред училище“, е заглавието, придружено със снимка. Към него има и три подзаглавия: „Пешеходката минава на червено, Петър Тодоров карал с висока скорост“, „Полицаи крият шофьора от журналистите, той мълчи“ и „Всичко знам, но няма да ви кажа, заяжда се с репортери следователят Данаил Савов“.

„27 зъболекари от Хасково и региона преглеждат безплатно“, пише още „Марица“. Инициативата, която се провежда за трета поредна година, е под надслов „Месец на оралната хигиена“.

„1,60 лв. за кубик вода в Димитровград“, четем още на страниците на вестника. В дата в града да поскъпне със 7,2 стотинки на кубик, предлага управителят на местното „В и К“ Красимир Герджиков.

„100 на месец с инсулт в Хасково“
, заглавието е челно за втора страница. Губим хора заради отдалечения скенер, признават пред вестника от нервно отделение.

И едно заглавие с адрес Харманли: „Смирненци на бунт срещу гръцки арендатори“. И към него има две подзаглавия „Разорават нивите, без да питат, жалват се стопаните от харманлийското село Смирненци“ и „Претенциите на хората са по старото земеразделяне, контрират от фирмата“.

„Митничарите на тест „Стани богат“, с това заглавие открива броя си „Новинар Юг“ днес. Ще ги препитват на 4 нива – съобразно съществуващите длъжности в администрацията.

„Адвокат Иван Педев давал под наем общински имот?“, също челно заглавие от водещата страница на вестника. Прокуратурата и полицията проверяват случая след сигнал. Юристът твърди, че няма нищо общо.

„Хасково домакин на супер мото на Архангелов ден“
съобщава изданието. Гонката на тукашната картинг-писта е кръг от първенството на Югоизточна Европа.

„28 патрулки – за скрап“, е заглавието с адрес Димитровград, придружено със снимка. Колите са били продавани на търг на цени между 150 и 250 лв. едната.

„На 100 ученици един бяга от час“, дописка от втора страница. Само за половин месец в областта натрупаха 17 126 неизвинени отсъствия.

„Любимец без ток заради борч“, „Готварска печка евакуира блок“, „Капията увехна от кризата“
– всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button