Преса

Преглед на печата – 26 октомври

Преса„Разпродават болница заради фелдшер“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. В Симеоновград купували ин витро консумативи, без да имат АГО.

„Таксиджии на разпит за труп на жена“, е другото чело от първа страница. МВР седмица мълчи за разложеното тяло край село Сива река, е допълнението към заглавието.

„Издирват четвърт час победителя Тимур Мелник“
, също дописка от водещата страница на вестника. 24-годишният украинец, който живее в Австрия, е носител на голямата награда от Международния конкурс за млади цигулари „Недялка Симеонова“. За да му бъде връчена специалната статуетка за победителя обаче, той бе издирван близо 15 минути от организатори и водачи на делегации.

„Без заявки за висшисти на борсата“
, пише още „Марица“. Тенденцията е от няколко месеца и продължава, въпреки че образователното ниво на безработните се повишава.

„И Пулев си тръгва от Гранична“,
дописка с адрес Свиленград. Вестникът цитира източници, близки до службата, според които чистката там продължава и ще засегне 6-има души от ГКПП Капитан Андреево, няколко души от „Зелена граница“ и началника на отдел „Човешки ресурси“ Емил Пулев.

Още една дописка от Свиленград, която е чело на трета страница: „Георги Лозев изгорял с две плазми по жп аферата“. Нямам общо  с крадените телевизори, съдружникът ми ги донесе, заявява пред изданието свиленградският хотелиер.

„Охранители масово скатават заплати“, е водещото заглавие от втора страница. Фирми плащат на работниците след ултиматум от Инспекцията по труда.

„ДПС не даде Стамболово“, с това заглавие открива броя си днес „Новинар Юг“. Партията на Яне Янев с кмет в тополовградското село Капитан Петко войвода.

„Уловиха турци с дрога за 10 млн. лв.“
, четем още на първа страница. Според доклад на ООН, България, Гърция и Румъния успяват да спрат само 2 процента от около 85 тона хероин.

„Експерт от Министерството на регионалното развитие и благоустройството поема Ви К -Хасково“, съобщава изданието, цитирайки сигурен източник. Става въпрос за 45-годишен димитровградчанин, който от години работи в МРРБ и вече е приел поканата да оглави дружеството.

„11-метров кръст освети аязмото край Тракиец“
, е дописката, придружена със снимка. Автор на идеята за огромния християнски символ е кметът на селото Красимир Бойчев.

„Хасково без ВУЗ, но с БАН“
, „Почват шестетажен паркинг в Хасково“, 88 вземат до 14 бона от жилищни влогове“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
5555
5555
30.11.2009 15:07 15:07

😆

граничен полицай
граничен полицай
30.11.2009 15:13 15:13

държа бас че това няма да стане защото тои навремето вземаше много пари за придвижването на документите за назначаването на гр полицаи сега знае на кой колко да даде за да не го омахат

Back to top button