Преса

Преглед на печата – 27 октомври

ПресаНовинар Юг: „Строители живват с 10 млн.лв. от ЕС“. Очаква се навалица от кандидати за 10-те обекта по проекта за обновяването на градската среда в Хасково.

„Станишев изкормил и бюджета на Хасково“. Бившото правителство излъга за финансирането на бул. „Никола Радев“. Зейна дупка от 7 млн. лв.

„Обявиха за издирване разпопен измамник“ пише още във вестника. Става въпрос за Тоньо Тонев от фалиралия узунджовски приют. Полицията го издирва за ужилване на автоборса, софийската митрополия също пуска жалба срещу него. Тонев има пет присъди, като две от тях са глоби за обсебване, издадени от районните съдилища в Елхово и Чирпан.

Новинар Юг публикува интервю с хасковската тенесистка Диа Евтимова, която казва, че би играла за друга държава, но за много пари.

„Счетоводител се обеси заради безработица“ е водещото заглавие в Хасковска Марица. 58-годишният Димитър Димитров останал на улицата след приватизацията на Енергото. Той бил главен счетоводител на Енергото в Харманли.

„Криза за психиатри в Хасково“. Никой не иска да работи в Болярово заради ниското заплащане. Едва 8 са лекарите там, става ясно от дописката.

„Съдът отхвърли иск на Г. Иванов срещу И. Стаматов“ информира вестникът. Районните магистрати са преценели, че жалбата на хасковския кмет за клевета е неоснователна. Стаматов не е наричал градоначалника „тъмна сила“.

„9 се отровиха с гъби“, пише още във вестника. Те са от харманлийските села Върбово и Лешниково. Сред натровените има и две деца. Няма опасност за живота им.

Още едно заглавие от Хасковска Марица – „НАП даде превозвачи на прокурор“. 13 транспортни фирми от региона ще бъдат проверявани заради продажба на билети с особено ниска номинална стойност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button