Преса

Преглед на печата – 5 ноември

Преса„Килър моли министър за реабилитация“ и „Неопитна шофьорка смаза дядо на зебра“– това са водещите заглавия от първа страница на днещния в.“Новинар юг“. Вестникът разказва за подсъдимия за убийството на хасковски таксиметров шофьор Назъм Азиз.

На втора страница днес дава трибуна за д-р Марио Янакиев, който казва: „Закъсняват с обявяването на грипната епидемия“. Занятията в училищата трябвало да бъдат прекратени още във вторник, смята лекарят.

„Изследват дете за свински грип“, „Преизбраха Емин за шеф на младите депесари“ и „Комшиите с термокамера, нашите- без маски“
– дописка с адрес Свиленград, са темите от втора страница на „Новинар юг“.

„Как Красьо от Плевен унизи Айнщайн от Улм“ ще научите от страница „Страсти“ в днешния брой на „Новинар юг“. Всекидневникът представя „Скобелево- селото със затихващи функции“.

Ако сте изкушени от модните тенденции, то 12 страница на „Новинар юг“ днес ще предизвика интереса ви със заглавието „Ботушите в бутиците- от 30 лв. до 3 стотачки“. „24-часовият Грудев с награда от СБЖ“, пише още днес на последната си страница „Новинар юг“.

„Блокада в Хасково“ заради автогонка“, пише над главата в новия брой на в. „Хасковска Марица“. Става въпрос за състезание със суперколи, което затваря булевардите „Раковски“ и „Левски“.

„Атанас Бързев аут от ВиК“– водеща тема за „Хасковска Марица“. И моето назначение беше политическо, не драматизирам, твърди бившият шеф пред всекидневника.

„Точат бюджета на школата заради кризата“
– водещото заглавие на втора страница в „Хасковска Марица“. 40 000 лв. губи ОУ „Кирил и Методий“ от принудителни удръжки.

На трета страница днес водеща тема е „Дават кметица на съд“. Цонка Черменлиева от Мезек скрила бизнес интереси на мъжа си, пише в. „Хасковска Марица“. „Канят Костадинов и Паскова за шефове на митницата“– също заглавие от трета страница.

Темата на броя: „С 1000 лв. обуват колата за зимата. 200 лв. на брой струват марковите гуми, толкова е и глобата за каране с летни“, пише „Хасковска Марица“.

От последната му страница ще научите как „Световен шампион възражда самбото в Хасково“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button