Преса

Преглед на печата – 9 ноември

Вестниците в ХасковоНовинар Юг: „Баба загина в пожар“. 80-годишната жена издъхнала от задушаване в дома си, а 57-годишен мъж е с обгаряния след експлозия на парен котел.

6 общини в сдружение за боклука„, съобщава в другата водеща публикация вестникът. Свиленград, Стамболово, Любимец, Маджарово, Тополовград и Симеоновград искат под 20 лв. на тон смет. Регионалното сдружение на общините, които трябва да транспортират отпадъците си на сметището в Харманли, ще бъде официално учредено до края на месеца.

Братовчед на Бисеров прави фабрика за рекет„. Под това заглавие вестника информира за изнудванията на мандри, които е правил зам.-генералният директор на НВМС Леонид Лавчев.  

Депесарски шефове набиват канчетата на бунтарите в Баните“ е политическата тема във вестника. Общинската конференция на ДПС в Минерални бани отложена в последния момент. В събота Мюмюн Искендер смачка конкуренцията и бе преизбран за общински лидер в Хасково.

Кризата свали полицаите от патрулките“ заглавието е от първа страница на другият местен вестник Хасковска Марица. Катаджиите в Свиленград тръгват пеша заради рестрикции в бюджета.

Хасково наводнен с афганистански хероин„. 125 кг дрога за 11 млн.лв. хванати на границата за 10 дни.

ДПС Хасково остана у Искендер“ по темата пише и в този вестник. Общинският лидер и Мехмед Атаман дирят помирение на областната конференция.

Взрив в ракиен казан прати мъж в болницата“ пише още Хасковска Марица. 57-годишният мъж е с 10 % изгаряния по тялото. Няма опасност за живота му.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button