Преса

Преглед на печата – 10 ноември

Преса„Американче обра болницата“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Кристиян К. обявен за национално издирване за кражба на монети.

„Съдът пусна изнудвача Лавчев срещу 15 000 лв.“, е другото чело от първа страница. Към него има и две подзаглавия: „Адвокатът на ветеринаря иска домашен арест, Темида дава парична гаранция“ и „Министърът на земеделието стои зад моя арест, твърди обвиняемият“.

„Чудо топли маймуните в зоопарка“, дописка също от водещата страница на вестника. Лъвовете също ще се топлят с класическата дървена печка. До няколко дни печките ще бъдат поставени в двете сгради, където зимуват тези животни и при нужда ще бъдат палени, цитира вестникът директора на зоопарка Ясен Стайков.

На още две дописки от първа страница спираме вниманието си: „Социална кухня отваря в Ивайловград“. Обществена трапезария за социално слаби ще бъде открита през зимните месеци по проект на Общината.

„Д-р Стойков бяга от Тополовград“. Писмено уведомление за напускане до председателя на Общинския съвет и кмета на Тополовград е подал временно управляващият болницата д-р Костадин Стойков.

„Измислят грип заради почивка“, заглавието е челно за трета страница на вестника. Към него също има две подзаглавия: „Сливат групи в градините, защото госпожите искат отпуск, твърдят майки“ и „50 процента от децата ги няма, това е единствената причина за мярката, контрират от Общината“.

„7 иракчани арестувани в Маточина“
, е информацията, придружена със снимка. Емигрантите са задържани от Гранична полиция в ранните часове на вчерашния ден.

„Магистралата мести 6 кладенеца на „В и К“, с това заглавие открива броя си днес „Новинар Юг“. В сряда обсъждаме в София дали хасковската вода ще поскъпне, обяви новият шеф на дружеството инж. Петко Стойчев.

„2 стаи за грипозни родилки – празни“, също статия от челната страница на изданието. Превантивната мярка е взета по изработен от Регионалната здравна инспекция алгоритъм за начина, по който трябва да се приемат бременни жени с индикации на вируса.

„Мустафа Емин – следващият сменен“, четем още в броя. Започва масова чистка на шефове на земеделски служби, обяви вчера в Хасково депутатът от ГЕРБ Иван Петров.

„Трапезария за 90 бедни отваря на 1 декември“
, челно заглавие от втора страница, придружено със снимка. Обществената трапезария ще отвори врати в Димитровград и ще функционира до 31 март.

„Сливат групи, не затварят градини“
, „Млади художнички с по 700 лв. стипендия“, „Спец по диабета идва в Хасково“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button