Преса

Преглед на печата – 11 ноември

ПресаХасково не заслужава да има университет – тези думи на кметът Георги Иванов са водещо заглавие за Новинар юг с днешна дата. Не може 8 години една клика да ме атакува, а аз да се опитвам да променям интелектуалната визия на града,заяви кметът. 

Челно заглавие на вестника – Отмъкнаха сейфа на депутат от ГЕРБ – Крадците къртят от къща на Делян Добрев каса с дипломатически паспорти, бижута и юбилейни монети.

Д-р Тодор Пандов е новият шеф на хасковската болница. Решението е факт след общо събрание на акционерите.

Теми от втора страница на Новинар – До 2 месеца ремонтират пътя за квартал Мариино. Това е станало ясно на среща на областният управител Румен Данев и кмета на Димитровград Стефан Димитров вчера.

Грипът сви групите в забавачките от 107 на 67, пише още Новинар днес.

Обраха депутат от ГЕРБ – информира челно и другият хасковски всекидневник Хасковска Марица.

Отровни змии в читалище в Свиленград, става дума за изложба на херпетологичното  дружество в Хасково, която е експонирана в читалището.

Мръсна фурна изгоря с 500 лева, собствениците на хлебопекарната отнасят глоба заради  лоша хигиена.

Още водещи теми от Хасковска Марица – Хванаха ученик с хероин. Полицията иззела дрогата от 18-годишно момче, след проверка на лек автомобил Форд. 

Разследват кмета за гробницата в Александрово, съдебното дело стопира откриването на австрийски ВУЗ в Хасково.

И още теми от Хасковска Марица днес – Продават ваксини без рецепта, е станало ясно от проверка на Агенцията по лекарствата в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button