Преса

Преглед на печата- 18 ноември

Преса„Ченге в списъка на наркопласьори“– водещата тема над главата в днешния брой на „Новинар юг“. Става въпрос за иззетия от наркопласьорите списък с телефони, в който фигурирало и малкото име на полицай с телефония му номер.

„Болницата закръгля 6 млн. лв. борч“– темата на „Новинар юг“ днес. Д-р Шопов и д-р Иван Кьосев освободени от хасковската болница, с тях си тръгва и главната счетоводителка Росица Стоева- пише в подзаглавие вестникът днес.

„Емин на борсата след рокадата в земеделието“– още едно заглавие от първа страница на днешния „Новинар юг“.

„Грипът сви доходите на джипитата, работят тройно“- водещо заглавие от втора страница. „Програма отваря 82 работни места в областта от януари“, „Областният Данев на дискусия в Ксанти“- това са темите от втора страница на „Новинар юг“.

В рубрика „Рокади“ на 3-а страница вестникът днес пише „Бопаджия оглави полицията в Свиленград“. Красен Текелиев е новият изпълняващ длъжността началник на районното управление там. „Бончев смени Ненов в Харманли“- още една дописка под рубрика „Рокади“ на „Новинар юг“. Тя е с адрес Харманли.

„Антибиотик при грип може да даде опасни усложнения“
. Това казва в интервю за днешния „Новинар юг“ д-р Атанас Михайлов.

„Свиленград без пари за красота заради кризата“– водещата тема от последната страница в днешния му брой.

„Ток уби бременна във втория месец“
– с това заглавие над главата си е днешният брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Неизолиран бойлер отне живота на 16-годишна бъдеща майка от Свиленград, пише „Хасковска Марица“ днес.

Водещата тема от първа страница е „Абсурд: 2.5 г. ремонтират 13 км шосе“. Още година жителите на Устрем остават отцепени от света, пише вестникът.

„Кукловод от НАТФИЗ става болногледач в Хасково“
– още едно заглавие от първа страница на „Хасковска Марица“ днес.

„Грък прави фабрика за риба в Любимец“. „Авария наводни дом на Кирил и Методий“ и „Грипната ваканция свършва утре“
– още заглавия от втора страница на днешния брой.

Темата му днес: „Арестуваха изнасилвач, продавал дрога в училища“. 25-годишна харманлийка издала престъпната схема, пише „Хасковска Марица“ днес.

„Как да си платим сметките без да чакаме на опашка“
– полезна информация от страница „Бизнес“ на „Хасковска Марица“.

На страница „Шум и Блясък“: „Деси къса пурпурно сърце, Вальо става Граф Дракула“. „Тангра“ и „Галаксико“ показват уникални хореографии на Световното в Германия“– водещата тема на последната страница в днешния „Хасковска Марица“.

Регионалният седмичник „Тракия 21 век“ излиза от печат днес. „Ромска вендета праща сред бял ден в гроба свекър“– водещата тема за седмичника.

„Защо жителите на кв. Марийно спят с бухалки“ и интервю с джаз-примата Стефка Оникян може да прочетете в броя на димитровградския седмичник.

„2 години местен парламент“– водеща тема за „Тракия 21 век“. „Бездействието на екскмета е като воденичен камък“- това казва председателят на ОбС-Димитровград Катя Чалъкова в пространно интервю за димитровградския седмичник „Тракия 21 век“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button