Преса

Преглед на печата – 20 ноември

ПресаНовинар Юг : „Паркираме с SMS в Хасково“. Да се въведе такава система планира общинската администрация. Като начало ще въвеждат „синя зона“ в центъра на града, билетчето-левче на час.

„Бутат ТЕЦ-а“ е другото водещо заглавие. Събарянето на старите сгради на местния ТЕЦ е започнало вчера с разрушаването на дробилния корпус. На разчистения терен ще бъдат изградени две газови централи.

„Опитват да купят ченгета с 55 л нафта и 7,5 м кабел“ разказват в друга дописка репортерите на вестника. Честните полицаи Димитров и Дамянов арестуват за един ден два шофьори, пробвали да им дадат рушвет. Сред другите заглавия във вестника са – 3000 ги няма след грипа, Уволняват още 50 митничари за некадърност, Красен Текелиев пое РПУ-Свиленград.

„Разследват д-р Шопов за дълга на болницата“, заглавието е водещо за другия хасковски вестник Хасковска Марица. Всичко за състоянието на МБАЛ ще бъде обявено публично, обеща новият началник д-р Пандов.

„Митницата трепери, чистката в ход“, пише вестника. Още двама аут от службата на границата, съкращенията продължават. В Хасковска Марица четем още – Безработицата пълзи нагоре, Спирането в центъра-само платено, До 300 лева доход за общински дом. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button