Преса

Преглед на печата – 23 ноември

ПресаНовинар Юг: „Девойка с фобия се гръмна в клозет“, челното заглавие във вестника. Пострадалата Сениха Шукри от Гарваново носела газовия пищов дори докато кърми-страхувала се от отвличане.

„1 милион лева кредит тегли Димитровград“ четем в другата водеща публикация. С парите общината ще преасфалтира градски улици и междуселски пътища.

„ГЕРБ ще ремонтира малкия бизнесцентър“ пише още вестника. От партията ще ремонтират покрива на бизнесцентър 2. Причината е, че при нанасяне в помещението, където ще се намира партийният офис, е установен теч. Те искат да направят ремонта за сметка на бъдещите наеми.

Вестникът публикува днес интервю с Юджел Атилла, бивш зам.-министър в правителството на Станишев. „Лошо. Мразят ни защото сме богати“ това е заглавието. Медиите изкривяват историята, като не пишат за ролята на ДПС в процесите около 10 ноември 1989 година, казва пред вестника Юджел Атилла.

Сред другите заглавия в Новинар Юг – Учебна кола прави верижно меле, Крадци разбиха колата на дознател, Шофьорка загина в размазан голф, С 38 лешояда се увеличи маджаровската колония.

„Банда с прашки разбива коли“ – заглавието е водещо за другия хасковски вестник Хасковска Марица. Групата отараши 9 автомобила за денонощие, няма арестувани. Собственици пазят паркингите, чакат нови набези. Апашите трошат стъкла с бакелит, задигат CD.

„Спрягат Латева за два шефски поста“ четем в другата водеща публикация. Ексдиректорът на дом. „Ас. Златаров“ Жулиета Латева кандидат за социалните и просветата.

„Защитена болница правят в Ивайловград“. Статут на защитено лечебно заведение да придобие болницата в града ще настоява пред здравното министерство областният управител Румен Данев. Лечебницата е с дълг от 70 000 лева, моли държавата да я спаси.

„3,9 години затвор за банков измамник“ пише още Хасковска Марица. Николай Нейков завличал хора от цяла България с евро менте. Рецидивистът от Етрополе има в досието си общо 11 присъди.

Още от заглавията във вестника – Грипът се връща, Хасковлии плащат ток в Болярово, Майка с бебе на 7 месеца се простреля, Смърт след удар в бетон, Режат детските на 1069 семейства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button