Преса

Преглед на печата – 25 ноември

ПресаВестник Новинар Юг – Яков Нив с мол в Хасково, пише във водещо заглавие вестникът. Израелецът, собственик на Марково тепе в Пловдив, купил земя на изхода за Кърджали. Парцелът е 60 декара, като за целта вече е сменено предназначението на земята. 

В челно заглавие на Новинар днес четем Крадец шитка 20 бали арестуван тютюн. От материала на трета страница става ясно, че крадец е успял да продаде 20 денка чужд тютюн, които са били веществени доказателства по разследване на харманлийската полиция.

Пачеманов пое стопанската дейност в МБАЛ-Хасково. Инж.Симеон Пачеманов е в процедура по назначаване като организатор административно-стопанската дейност в МБАЛ- Хасково.

Теми от втора страница – Траилов ще храни бездомни без пари. Топла супа и основно ястие ще получават безплатно от 1 декември до 31 март бездомни деца и бедни възрастни хора по програма на социалното министерство. Инициативата ще реализира фирма на Николай Трайлов.

Продават вредни хапове за отслабване, алармира Новинар от втора страцица. При фалшивите пратки нивото на основната субстанция е доста завишено, което крие риск за здравето.

Катерушка на „Версай“ рани дете
, пише във водещо заглавие другия хасковски всекидневник Хасковска Марица. 5-годишното дете се разминало като по чудо с тежки наранавяния след пропадане от катерушка в парка до театъра. Майката на пострадалото дете упреква общината в липса на контрол върху концесионера.

Празнувах с двама луди убийци, това заявява писателят Калин Терзийски на страниците на вестника. Писателят гостува в Хасково, за да представи новата си книга.

Новогодишното хоро с Тодор Кожухаров. Певецът и неговият оркестър ще веселят хасковлии навръх Нова година. Концертът ще започне в 22.30 на 31 декември, информира в аванс Хасковска Марица.

Избират нов шеф на КДК, пише вестника от втора страница.Това ще стане тази вечер на събрание на дружеството, където ще бъде избран и нов управителен съвет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button