Преса

Преглед на печата – 26 ноември

ПресаНовинар Юг: „Блокаж на сделките с ниви“ това е челното заглавие. На 15 ноември изтече договорът на фирмата, която издава скици за Хасково, Баните и Стамболово. Обявена е нова процедура по избор на фирми и реално подписани нови договори ще има след Нова година.

„Арестуваха Дениз Тюркмен“ пише още във вестника. Зетят на Фатик с европейски заповеди за задържане от Франция и Германия, остава под стража.

„20 на сто по-малко приходи заради кризата и Станишев“. Това очакват в НАП-Хасково, където предстоят и съкращения.

„Съдят ме, че спазвам закона“ думите са на кмета Георги Иванов след като вчера беше отложено първото заседание по делото „Билла“. Георги Иванов е обвинен в умишлено ощетяване на общината. Делото се отложи за да може той и защитата му да се запознаят с постановление на прокурора Мидов.

„Оръжейният бос Дениз Тюркмен арестуван във влак“ темата е водеща за другият хасковски вестник Хасковска Марица. Зетят на Фатик пратен в ареста по сигнал от Марсилия, пише вестника.

„Делото срещу Георги Иванов няма да бъде прекратено“ това извежда като заглавие по случая хасковска Марица. Искането за прекратяване беше на защитата на градоначалника заради процесуални нарушения. Съдът ги отчете, но не ги прие като съществени и отложи делото за след Нова година.

„Кризата „изяде“ 24 млн.лв. за осигуровки“ четем в друга публикация. С толкова по-малко са приходите на териториалната дирекция на НАП-Хасково. 96 хасковски фирми с приход над 4 млн.лв. на отчет към Пловдив е другият акцент в дописката.

Хасковска Марица пише още – Силен остана без училище, Ревнивец „отвлича“ майка с бебе, Спецчасти от Белгия ровят хотели в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button