Преса

Преглед на печата – 30 ноември

ПресаМезето вкарал насила ученици в наркобизнеса, с това челно заглавие на Новинар юг започваме прегледа на регионалната преса в понеделник. Спецченгета спипаха  над 7 кила дрога в колата и апартамента на Милен Бакалов, който планирал да наложи монопол в Димитровград. 

Водещото заглавие на Новинар юг –Хасковлия първи по информатика в BG и на Балканите. Антон Анастасов безапелационен на турнира „Джон Атанасов““, още 3-ма местни в челната шестица. 

Друго заглавие от първа страница на вестника – Антон Стоянов оглави прокуратурата в Свиленград. 36-годишният юрист бе назначен на този пост с решение на Висшия съдебен съвет в петък.

Заглавията от втора страница – Димитровград  храни 400 бедни, ако кухнята е в Марбас. Общината насърчава градските столове да кандидатстват по проекти, насочени към социално-слаби.

74 удавени в Хасковско за последните 8 години – тема от втора страница. Статистиката бе изнесена по повод 10-годишнината от създаването на дружеството за водни спасители в Хасково.

Челно заглавие на другият регионален всекидневник Хасковска Марица – Хайка за автокрадци, хващат девойки на калъп. Две момичета правили секс в кола на „Червена стена“, твърдят полицаи.

Водеща тема на вестника – Центърът скочи срещу скъпата синя зона. Жители на площад „Лебеда“ се заканват да внесат жалба в съда в Страсбург. Решението е току-що гласувано, нещата ще се изяснят в развитие, заяви кметът Георги Иванов.

Уволняват митничарите, пропуснали зарзавата. Двамата митничари от ГКПП Капитан Андреево, които пропуснаха без документи двата микробуса със зеленчуци ще бъдат уволнени до днес.

Заглавията от втора страница – Хасково подкрепи Румен Христов за шеф на СДС. Рекордна активност в Тополовград, вяла в Димитровград на вътрешните избори при сините.

Сеч край Сталево дадена на прокуратурата. Непозволена сеч в землището на село Сталево се извършва вече няколко години подред. Това заявил пред вестника Райчо Райчев, жител на селото. Той е подал жалба в димитровградската прокуратура срещу кмета на Сталево.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button