Преса

Преглед на печата- 1 декември

Преса„И новата власт на кредит“ пише над главата си днес в. „Новинар юг“. С пренос на 2-а страница вестникът разказва, че и новите управници в Хасковско през 2008 г. нямат придобити имоти, а напротив- кредити.

 „2 600 лв. на квадрат за ремонт- не е много!“– това е водещото заглавие от първа страница на „Новинар юг“ днес. Екссоциалната министърка Емилия Масларова признава пред вестника, че не е обновявала скоро апартамента си и не знае колко може да струва ремонтът.

„Ябълковец майстори каици от траверси“, „Грешен превод оставя Тюркмен в Хасково“ и „Спипаха бракониерска риба на битака“ са останалите заглавия от първа страница в днешния „Новинар юг“.

„МИГ-21 каца в центъра на Узунджово догодина“
– водещо заглавие за втора страница на броя. „Данъчни погват фолкпевачките“ и „Покриват още 1500 дка със слънчеви батерии“- също теми от втора страница на „Новинар юг“ днес.

„Зетят на Фатик подписа декларация за доброволното му екстрадиране в Германия“, съобщава днес „Новинар юг“ от трета страница по повод делото в Хасковския окръжен съд вчера следобед, с обвиняем Дениз Тюркмен.

На страница „Рикошети“ Иван Станчев, председател на БСП в Хасково пише: „Екзекутори на българската памет“. „Историческата истина не е нито партийна, нито корпоративна, нито дори държавна. Историческата истина не е чиновническа“, уточнява в подзаглавие авторът.

„Кризата върна хасковски хандбалист от Румъния“– темата на страница. „Любимци“. Димитър Петков разказва, че отвъд Дунав колегите му получават по 10-15 000 евро на месец.

„Наш Борку изографиса кюфтаците на Бате Бойко“– водещото заглавие от последната страница на „Новинар юг“ днес. Канят карикатуриста на вестника да изпише табели-уникати в златоградската чаршия, става ясно от материала.

„Какво става, комисар Петров?“
– пита в заглавие над главата другият всекидневник „Хасковска Марица“. „Отарашиха колите, почнаха апартаментите. Над 20 000 лв. и злато задигнати от жилища в региона през уикенда“, пише вестникът.

„Родители водят деца на СПИН тест“– водещото заглавие на първа страница в „Хасковска Марица“ днес. „Тийнейджърите в Хасково правят първи секс на 15 г.“, пише вестникът.

„Медицински център на Неделния пазар“
, „Шаранът- 6.70 лв. за Никулден“ и „Френски гаф остави зетя на Фатик в Хасково“- останалите заглавия от първа страница на „Хасковска Марица“ днес.

„Медиите участват в линч срещу мен“– това е водещата тема за втора страница. Такъв е коментарът на бившата социална министърка Емилия Масларова по повод нестихващите скандали около името и.

„Слагат кутия за жалби в Бърза помощ“
, научаваме от втора страница на „Хасковска Марица“ днес. „Пламна асансьорна шахта“, „2 хасковлийчета в Българската Коледа“, „Край на сагата с камбаната в Бориславци“ и „Почва ремонтът на градската градина“– също теми от втора страница на „Хасковска Марица“.

Тема на броя днес е случаят Дениз Тюркмен, който иска съд в Германия. Хасковските магистрати мислят, пише „Хасковска Марица“ днес.

На страница „История“ вестникът разказва как „Смелчаците от Узунджово пазят небето на Хасково“. „НАТО затвори летището край града, но легендите за 21-и авиополк са живи“, пише „Хасковска Марица“ днес.

„Иванина се обзаведе с адашка“– това е водещото заглавие от последната, 8-а страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button