Преса

Преглед на печата – 2 декември

ПресаБаба катери покриви, прави се на Спайдърмен, информира челно вестник Хасковска Марица. Мания за чистота потроши 67-годишната каскадьорка от Любимец, която редовно се катерила на 4-метров гараж, за да го почисти от падналите листа.

Жива анти СПИН панделка в Езиковата, заглавие също от първа страница. Застанали един до друг ученици от хасковската езикова гимназия подредиха панделката – символ на борбата с коварната болест.

Майки на бунт за спрени детски, водещо заглавие на Хасковска Марица. Втори месец детските надбавки за деца до 18 години се бавят, оплакаха се майките на импровизиран протест пред общината. До сряда хората ще си вземат парите, обещаха от Социално подпомагане.

Палят 11 елхи в Димитровград, заглавието е от втора страница. Според условието на обявеният от общината конкурс, елхите ще бъдат украсени от ученици от седем училища. Елхата пред Областна администрация – Хасково също бе украсена и ще бъде запалена утре.

Криминално заглавие от трета страница – Чистка на пазара за дрога, Зомби в ареста. Людмил Банев държал кокаин и амфетамин в дома си. Три операции са започнали полицаите в региона, в които са използвали специални разузнавателни средства.

Кризата извади хотели на пазара
– през последния месец са се увеличили обявите за продажба на хотели  в Свиленград, Харманли и Ивайловград, пише в челно заглавие Новинар юг.

Водещото заглавие на този хасковски всекидневник – Каруцари плащат за баровски номер. 15 лева струват регистрацията и табелата, собственици на талиги броят до петдесетачка за еднакви и поредни цифри.

От днес 900 диабетици доплащат по 8 лева за инсулин – причината за поскъпването е, че фирмата доставчик е спряла да плаща разликата между търговеца на едро и реимбурсацията.

Правят медицински център на битака – заглавие от втора страница на Новинар. Този център ще заработи  на терена на пазара в изпълнение на един от приоритетите за развитието на тържището, съобщи кметът на Димитровград Стефан Димитров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button