Преса

Преглед на печата – 4 декември

Вестниците в ХасковоEVN иска наематели да плащат чужд ток – челно заглавие в Новинар юг. Като не можем да намерим длъжника, търсим собственика на имота, обясняват от дружеството.

Водещо заглавие на всекидневника – От ТЕЛК карат 69-годишна да подаде жалба срещу тях, така ще си спестим риска да доплащаме разликите в инвалидната пенсия на баба Фатме от село Елена, обясняват от комисията.

Спецкоманди на общината запорират заплати заради дълг – друго заглавие от първа страница на Новинар. От днес общините получават право да бъдат публични изпълнители, това стана ясно след като в Държавен вестник бяха публикувани промените в Закона за местните данъци и такси.

Момата: Щях да убия 10 души – изповед на серийния убиец Недялко Димитров четете на страница 3 и 4 четвърта в Новинар. Пак за Момата става дума и в челното заглавие на Хасковска Марица – Изпълнявах божия повеля. Можех да разстрелям още 10 души, е заявил в съда убиеца на семейство от Димитровград.

Школото в Конуш с нов бус – тема също от първа страница. С нов 31 – местен автобус се сдобиха децата от училището в село Конуш. Замесник – кмета Татяна Димитрова връчи ключовете на возилото на директора на училището вчера.

Общината праща „ударна група“ на длъжници
– водещо заглавие на Хасковска Марица. Данък придобиване скача от 1 януари заради кризата, съобщиха от общинския отдел „Приходи“.

Тополовград готви блокада заради разбит път – незабавен ремонт на пътя Устрем -Тополовград иска инициативен комитет заради крайно лошото състояние на пътя от години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button