Преса

Преглед на печата – 7 декември

ПресаНовинар Юг: „Изхвърлят наематели, неплащатали 10 години“. Акцията по извеждането от общински жилища стартира в края на миналата седмица. Длъжници от бл. 42 в хасковския кв. „Орфей“ се разбунтуваха и запалиха покъщнината си. С помощта на полицията от апартамента им бяха изведени семейство с две деца.

„Братовчеди се размазаха в дърво с „Форд Мондео“. Задействалите се въздушни възглавници са спасили живота на братовчедите след свирепия удар. 23-годишният шофьор Румен Добрев с тежка травма на белия дроб е откаран в Пловдив, а 24-годишната му братовчедка е в болницата в Хасково.

„В кризата – криза за шивачи“, пише в друга водеща публикация. Няколко фирми от областния град търсят работници, но въпреки данните за увеличаващата се безработица няма желаещи. Една от причините за това е, че заради няколко некоректни работодатели в Хасково страдал целият бранш.

„Инвалид умря разпънат между ТЕЛК, НЕЛК и НОИ“. Темата е на седма страница на вестника озаглавена „Абсурди“. Хасковската експертна лекарска комисия се застрахова, кара болни за подават жалби срещу нея. Вестникът публикува и анализ под заглавие – „Държава, нямаща нищо общо с живия живот“. Идиотските нормативи обричат хората на мъки. Крайно време е създателите им да слязат при народа.

Новинар Юг пише още – Мъж се уби с карагия, Свиленград няма да вдига данъците, Задържаха две жени с цигари под полите.

„Шефска рокада в ДАНС Хасково“ с това заглавие открива броя си днес Хасковска Марица. Сегашният началник Илиян Янкулов ще бъде пенсиониран. За поста му се спряга П.Несторов, близък до сегашния директор на полицията в Хасково Петьо Петров.

„Свинската мръвка 11 лева килото за Коледа“. Двоен скок в цените на цитрусите готвят търговци, става ясно от дописката.

„Изгониха Димо Гочев от ДПС“
. Свиленградският бизнесмен, който е бивш свекър на певицата Емилия, е изгонен от редиците на движението, защото се опитал да прокара определени лични интереси чрез общинските съветници на партията.

„Най-после! Автокрадците в ареста“, пише още Хасковска Марица. Бандата, разбивала автомобили из цялата област, е заловена. В ареста са няколко души. Документирана е съпричастността им към 20 кражби от леки автомобили.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button