Преса

Преглед на печата – 18 декември

Вестниците в ХасковоНовинар Юг: „Вчера в Малево пожар. Детето обгоряло, семейството без покрив„. Под това заглавие вестникът пише за инцидента, при който пострада момиченце на годинка. Детето с 15% изгаряния е откарано по спешност в Пловдив.

На трима ивановци – 8 хасановци„, пише в другата водеща дописка. По неофициални данни на всеки 7 новородени в областта две са българчета, две турчета и три-ромчета. 1 132 бебета са родени от началото на годината в тукашното АГО. Кривата при ромските бебета клюмна леко надолу заради орязаните социални бонуси за майките, става ясно още от дописката.

Неподкупният Андон – полицай на годината„. С този приз е награден полицаят от Минерални бани, станал популярен заради многократните откази да вземе рушвети от нарушители на Закона за движение по пътищата.

Фирми укрили ДДС за 10 млн.“ пише още Новинар Юг. Най-често налогът е бил спестяван в строителството и търговията. Сред другите заглавия във вестника – Още 20 си тръгнаха вчера ог ГКПП Капитан Андреево, ХЕИ натисна сусамките, Без футбол в Хасково напролет.

Бебе обгоря в запален дом“ темата е водеща и за другия хасковски вестник Хасковска Марица. Полусляпа баба спасява едногодишната си внучка от огнения ад. Невръстната Елиз с 15% изгаряния. Печка „чудо“ унищожи дома на 5-членното семейство в Малево.

Уволнен катаджия – шеф на Общинска полиция„. Година и половина след дисциплинарката Недялко Колев смени Бранимир Митков.

Нападател дебне жени в мрака„. Вестникът пише как в рамките на два дни са нападнати две жени в Хасково. Единият инцидент е станал на ул. „Дунав“, другият на бул. „Раковски“. Неизвестният крадец задига пари и телефони от жертвите.

И още едно заглавие от вестника – „Хасково остана без треньор„. Писна ми да ме бият навсякъде, заявява досегашният наставник на футболния клуб Недялко Петров. Треньорът ни не е проблем, след 10 януари може и отбора да го няма, тормози се Емо Траилов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button