Преса

Преглед на печата – 29 декември

Вестниците в Хасково„Нагли“ задигат кучета заради награди – пише в челно заглавие вестник „Хасковска Марица“. Елитни домашни любимци чезнат мистериозно, намират ги след обещание за бонуси.

Осиновяват 150 деца ако не ги искат – водеща тема на всекидневника. Дежурно посещение на родителите няма да е достатъчно за запазване на правата.

Плащаме сметки със злато – заглавие от първа страница. Няма бум на желаещи да ползват услугите на заложни къщи въпреки празниците.

ГЕРБ и БСП в спор за герб – друго заглавие от първа страница на „Хасковска Марица“. Дали гербът на Харманли да бъде със син или червен фон. Този спор е на път да остави града на белоногата без официален символ.

Часовниците на главната пак спряха
– Часовниците, монтирани на главната улица в Хасково за втори път в рамките на два месеца. Гаранцията, дадена от майстора им Ангел Бобевски, че уредите няма да дефектират поне година, не се сбъдна.

Ураган с 90 км в час удари Хасково – информира всекидневника от втора страница. Порой парализира центъра в първия работен ден след Коледа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button