Преса

Преглед на печата- 14 януари

Преса„Цигарената брои по 100 000 лв. лихви на месец“– водеща тема за „Новинар юг“ днес. За последното 3-месечие на 2009 г. дружеството в ликвидация е продало материални активи за 1 676 000 лв., пише от първа страница днес вестникът.

„В Узунджово подкараха Банго Васил от сутринта“– също заглавие от първа страница, която разказва за празненствата по повод ромската Нова година днес.

„Хванаха Бинев в незаконна сеч“ четем над главата в „Новинар юг“ днес. В димитровградския кв. Черноконево от вчера „Държавно лесничейство“-Хасково започна проверка по случая.

Още едно заглавие от първа страница на „Новинар юг“ днес: „Взрив рани гард в Димитровград“. Охранител оцеля по чудо, след като газовата бутилка на автомобила на фирмата гръмна пред магазин, пише вестникът.

„Зайчев ще издържа винарска паралелка“– водещ материал за втора страница на днешния „Новинар юг“ с адрес Харманли.

„Назначиха 100 главни учители без конкурс“– също тема от втора страница.

„35 се заклеха за съдебни заседатели“, „От „Левски“ искат 300 000 лв. за стол“– останалите заглавия от втора страница в днешния брой на в. „Новинар юг“ с адрес Димитровград.

„Малко Асеново е като Ватикана“– темата на 6-а страница в „Новинар юг“. Ние сме затворено общество- без роми, без партии и без кражби, хвали се наместникът му Кольо Павлов.

„Първолаците по цял ден в училище, стаите не стигат“ е заглавието на 7-а страница. 66 от 88-те школа в областта въвеждат формата наесен, родителите срещу експеримента, пише „Новинар юг“ днес.

„Сравниха Добрич с Ню Йорк“, пише на последната си страница днес в. „Новинар юг“. Повод за сравнението била пищната коледно-новогодишна украса на димитровградското село.

„Бракониери изсякоха частна гора“– водеща тема за днешния брой на „Хасковска Марица“. Един арестуван, ровят складовете за незаконна дървесина, съобщава вестникът от първа страница днес.

„Кризата оряза с 50% ипотечните кредити“. В 30% от семействата със заеми за дом и двамата са вече безработни- темата над главата в „Хасковска Марица“ днес.

„Подкупват полицейски шеф с евро“, „Реформи в екоинспекцията“ и „200 млн. лв. данъци платихме за 2009 г.“
са останалите заглавия на първа страница.

„Ритуална зала за 2 млн. лв. в Харманли“
– тема от втора страница. Започна мащабният ремонт на ритуалната зала в Харманли. По проект трябва да приключи през ноември, пише в материала.

„Хасково е единственият областен град без гара“– тема на читателската рубрика „Контакти“ днес.

„Закопчаха хасковлия с дрога в Пампорово“, пише още вестникът на трета страница.

„Кметът в съда днес“
– още едно заглавие от трета страница на „Хасковска Марица“. Второто заседание по делото срещу Георги Иванов е насрочено за днес в Окръжния съд по обвинение за умишлена безстопанственост по случая с търговска верига.

„Иде ли краят на царската закуска?“
– темата от 4-а страница на „Хасковска Марица“. В делегираните бюджети няма пари за кифли. Никой не знае ще развърже ли държавата кесията през март, за да нахрани децата, пише вестникът. От просветния инспекторат твърдят, че спряното финансиране няма да опразни селските школа.

На страница „Памет“ „Хасковска Марица“ днес пише: „Артдама от Хасково първа приятелка на Елисавета Багряна“, като разказва за епистоларното приятелство между двете.

„Блондинка или брюнетка?“- един от вечните въпроси е водещ за последна страница на „Хасковска Марица днес“, където можете да прочетете отговора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button