Преса

Преглед на печата – 18 януари

ПресаНовинар Юг: „Фен на Бойко си продава бъбрека“. Немотията принуди Велин, известен като „гласоподавателят с колелото“, да се раздели с органа си за 5000 евро. Това е човекът, който през 2009 въртя 8 часа педалите на колелото си от Пазарджик до Хасково, за да гласува на евроизборите за ГЕРБ, припомня Новинар.

„Любимец без болница“ е другото заглавие от първа страница. Ако здравното заведение не сключи договор с касата, само по физиотерапевтични заведения, ще спре дейността си. От септември миналата година медиците от болницата не са взимали заплати, става ясно още от дописката.

„Азиз оттече“
. Под това заглавие вестника информира за освобождаването от длъжност на шефа на „Напоителни системи“ Азиз Шакир. Кадърът на ДПС е поредният сменен от новата власт. На неговия пост временно е назначена Тонка Чобанова. Новинар Юг пише за още една смяна – „Горското с нов шеф“ е заглавието. Делчо Попов е сменен от Антони Тодоров.

„Италианец в кома след каваци с джип“, пише още вестникът. 54-годишният Клаудио е с черепно-мозъчна травма и строшени ребра, по-леко ранена е 23-годишната му спътничка.

Новинар ЮГ публикува интервю с един от първите основатели на ДПС, родом от с. Караманци, Емин Рамадан. „Създадох ДПС, а днес съм последна дупка на кавала“. 20 години след създаването на партията бившият съветник с 4 мандата зад гърба си смята, че тя е заприличала на фирма.

„Взеха книжката на ексмитничар с 10 хил. евро джобни“.
С това заглавие открива броя си другият местен вестник Хасковска Марица. Димитър Николов Шопов е бил спрян от патрул в Харманли. Според вестника той се държал нагло с полицаите, особено когато проверка с дрегер отчела 0,86 промила алкохол кръвта му. Полицаите написали акт и отнели книжката на Шопов, но останали потресени след като в колата му открили 10 000 евро.

„Областта остана с 4 болници“. До края на март се очаква да бъде затворена болницата в Ивайловград. Същата съдба очаква и лечебното заведение в Любимец. Хората остава да разчитат на Бърза помощ и личните лекари.

„Три пъти по-малко лични асистенти“.
Под това заглавие вестникът публикува информация как едва 70 от досегашните 237 асистенти в областта отговарят на новите условия за постоянна грижа.

Сред другите заглавия във вестника са – Гледат дела със стари заседатели, 2 млн.винетки в продажба от днес, Италианец в кома след каскада с джип, Бойко Борисов инспектира автомагистрала „Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button