Преса

Преглед на печата – 20 януари

ПресаВзрив уби мъж преди сватбата му, съобщава в челно заглавие Хасковска Марица днес. Всекидневникът информира за поредната трагедия в рудник Чала, още един миньор в болница с мозъчна травма.

Водещо заглавие – Отложиха дело срещу кмета на Свиленград. Делото което сестрата на общинския съветник от Свиленград Трифон Тодоров бе отложено за друга дата по искане на двете страни.

Още една тема от първа страница на Хасковска Марица – Закриват централна поща в Хасково. От първи март териториално поделение на Български пощи става районна пощенска станция на подчинение на Пловдив е научил вестника.

Няма конфликт на интереси за футбола в Свиленград, друга тема от първа страница на Хасковска Марица. Комисията за конфликт на интереси към Общинския съвет единодушно реши, че няма данни за облагодетелстване при отпускане на субсидия за местния футбол.

Военни почести за Освобождението
– С венци и цветя и военни почести в Хасково бе отбелязана 132-ата годишнина от Освобождението на града.

Взрив разкъса миньор в рудник „Чала“
– водеща тема и за другия всекидневник Новинар юг. Бахтияр издъхна на място, колегата му Гюрсел тежко ранен след поредния инцидент в рудника.

Водеща тема на вестника – Блокада опразни бардаците в Свиленград, най-засегнат от протеста на гръцките фермери може да се окаже хазартния бизнес в Свиленград. Десетки магазини, заведения и хотели в града опустяха заради отлива на гръцки туристи, информира Новинар.

Сметта на Димитровград тръгна към Гарваново
– Битовите отпадъци от общината вече се депонират на регионалното сметище край хасковското село Гарваново, информира още вестника.

Измамник превърна общинско жилище в нелегален склад
, тема също от челната страница на Новинар. Акцията срещу нередовните наематели на общински жилища стартира тукашната община. В жилище в кв. Орфей полицията откри кашони с дрехи и друга стока. Жилището е дадено на Николай Желев преди 15 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button