Преса

Преглед на печата – 21 януари

Преса„Длъжници на данък здраве блокираха НАП“, съобщава във водещото си заглавие новият брой на „Хасковска Марица“. Искат от трайно безработни да платят по 36 вноски накуп, допълва още вестникът.

„Гаджето на Гришо – милионерска щерка“, е светското заглавие, също чело от първа страница. Бащата на хубавата Симона държал авиокомпания и хотели, имал бизнес с Илия Павлов. Двамата се запознали на корта, поддържат луда любов, е допълнението в дописката.

Вежди отличава читател в Димитровград, пише още изданието. Културният министър ще награди най-активния читател на библиотека „Пеньо Пенев“ в Димитровград утре.

„Награждават Бебе 2009 в Свиленград“, е заглавието, придружено със снимка. Малкият Мартин изплака 1 минута преди края на миналата година.

„Областният на среща със запасняци“, четем още на водещата страница. Румен Данев присъства на тържественото събрание на Областния съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Хасково, което се проведе вчера в Гарнизонния военен клуб.

„Брожение в ГЕРБ заради кадрови назначения“, е водещото заглавие от втора страница. Към него има и две подзаглавия: „Над 100 гербери, чакащи постове, разочаровани от застоя по върховете и „Някои искат да са в партията за лична изгода, твърди депутатът Иван Петров“.

„Екоинспекцията проверява билкари“, информира „Марица“. До края на месеца изтича срокът за подаване в Регионалната екоинспекция на справка за изкупените, реализирани и останали количества билки през миналата година.

„Съдът глоби шефа на Психото“ – челно заглавие на трета страница. Д-р Михайлов неоснователно отказал да прави експертиза по дело за убийство.

„На 300 човека – 1 полицай“, с това заглавие открива броя си днес „Новинар Юг“. Най-много са служителите на реда в Хасково – 210, в Маджарово вардят едва 6.

Водещото криминално заглавие в броя: „Свидетел: Момата искаше да ме очисти“. Трима експерти глобени по делото на серийния убиец. Килърът разказвал на двама братя за мокрите си поръчки, допълва вестникът.

„НАП или Статистиката: Фирмите избират пред кого да се разкрият“, заглавие, придружено със снимка. Ведомствата, ръководени от Павлина Пашинова и Наско Нанев, вече работят в тандем.

„Новият шеф на военното министерство хасковлия“, „Само в Спешна се боцкат срещу шарка“, „Болницата в Любимец със 7 клинични пътеки, оцеля“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button