Преса

Преглед на печата – 29 януари

Вестниците в ХасковоКризата ни изяде 350 милиона лева през 2009-а – водеща тема за Новинар юг днес. Областната икономика се сви с 28%, химическата индустрия – с 65 на сто.

От челото на Новинар научаваме, че Край границата 250 полицаи се бият с вятъра. Премиерът се споразумя посреднощ с тютюнджиите и забрави да каже на вътрешния министър.

Студен държавен душ за свое ВиК в Свиленград, тема също от първа страница. Планът на общината за отделяне от ВиК-Хасково в самостоятелно водно дружество става трудноизпълним, информира Новинар.

Стефанов сменя Герджиков във ВиК? – пише вестникът на втора страница. От дописката става ясно, че вероятно предстоят промени в ръководството на димитровградското ВиК.

Половината област хронично болна – тема от втора страница. Близо 150 хиляди души в областта страдат от хронични заболявания, най-често това е високото кръвно, обявиха от местната статистика.

Баща на длъжник е похитеният
– пише в челно заглавие Хасковска Марица. Вестникът продължава темата от миналия брой за отвличането на мъж от Хасково заради дълг.

Румяна Въчева осигурява бус  за ученици – информира от първа страница Хасковска Марица.

Водещото-заглавие – Анастасов кандидат – шеф на ДАА в Хасково и Кърджали. Станислав Дечев е прецакания герберски кадър за автомобилната администрация.

Арестуваха човек на Митьо Очите – заглавие от втора страница. Полицията закопча още два мъже с хероин на бензиностанция край Любимец.

10 млн.лв. по-малко за Димитровград – С 10 000 000 по-малко в сравнение с 2009-а година ще разполага Димитровград тази година. Финансовата рамка на бюджета бе приета на сесия на Общинския съвет вчера.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button