Преса

Преглед на печата – 1 февруари

Преса„Бюджетът на оцеляването натежа с 2 млн. лв. заем“, пише във водещото си заглавие днес „Хасковска Марица“. Новият кредит подсигурява строителството и участието в проекти.

„Взривяват ТЕЦ до края на седмицата“, дописка също от първа страница. Не по-рано от четвъртък ще бъде направен нов опит за събаряне на недостроения ТЕЦ в покрайнините на Хасково.

„Спряха автобусите за селата в Любимец“, челно заглавие от втора страница.  Общината обещава помощ на превозвачите, мераклии няма.

„14 иракчани закопчани в Щит“, е информацията, придружена със снимка. Всичките арестувани от граничните полицаи на Свиленград са били без документи за самоличност.

„От днес подаваме данъчни декларации по пощата“, пише още „Марица“. В 25 пощенски станции в областта от днес приемат годишни данъчни декларации.

„Крум и Добрич на сухо и тъмно до 19.02.“, четем още на страниците на изданието. Принудителен воден режим заради спиране на тока очаква жителите на двете села.

„Пиян оцеля в катастрофа, преби се на стълби“, е водещата информация от трета страница. Виновникът бяга от произшествието, намират го безпомощен в блок.

„500 лв. за въдица от стената на „Тракиец“, съобщава днес другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Солени глоби застрашават въдичарите, които хвърлят от стената на язовир „Тракиец“.

„Джип и пикап се помляха челно, 2 деца са ранени“, дописка, придружена със снимка. Инцидентът е станал вчера по обяд на международния път Е – 80 след село Стойково в посока Хасково.

„От днес глоба, ако си без винетка“. От днес шофьорите ще бъдат глобявани, ако карат по републиканската пътна мрежа без винетен стикер за 2010 година. Санкцията е 100 лв.

Първият за този година брой на димитровградския седмичник „Общински вестник“ от днес е на вестникарския пазар. „Димитровград – българският строеж на ХХ век“, е водещата за него тема. В броя четете още: „Общинарите бранят от закона МБАЛ „Св. Екатерина“, „Вандализъм в Марийно“, „Спортните съоръжения – ахилесовата пета“ и още интересни теми в новия брой на седмичника „Общински вестник“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button