Преса

Преглед на печата – 2 февруари

Преса30 000 лева за място в автомобилната администрация – пише в челно заглавие Хасковска Марица днес. Службата е сред най-апетитните работни места, сравняват я с митницата.

Хаос на Гранична полиция заради Шенген – пише от първа страница вестникът. Поводът са предстоящите проверки от европейските власти заради влизането на Шенгенската информационна система.

Пратиха БСП – Димитровград при мъртвите – още едно заглавие от челната страница на Хасковска Марица. Столетницата в съседния град се сдоби с партиен офис до траурния дом.

Цар на виното заряза лозите в Черногорово – информация на вестника за честването на Трифон Зарезан в димитровградското село Черногорово.

Земеделци на среща със Стефан Димитров – тема от втора страница. Регистрираните стопани от Димитровград изясниха визията си за развитие на сектора в общината снощи.

N-коли с една винетка
– пише в челно заглавие днес вестник Новинар юг. Собствениците на няколко МПС прехвърлят стикера по изпитана от миналата година схема – с целофан.

„Ситигаз“ преведе 275 000 лева на Димитровград. Парите идват във връзка с изграждането на газопреносната мрежа на съседния град, информирал кметът на Димитровград Стефан Димитров.

Миньорите от „Чала“ гърмели без взривна машинка – челно заглавие с продължение на темата на втора страница.

Двойно повече инвалиди с лични асистенти, пише от втора страница Новинар юг. От вчера в Социално подпомагане започна приема на заявление по програмата „Социална услуга за качествен живот“.

30 носят дрехи за Хаити, връщат ги – над 30 души са изявили желание да изпратят на пострадалите от земетресението дрехи и потърсили офиса на БЧК в Хасково. Материални помощи под формата на колети обаче не се приемат, обяснили от там.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button