Преса

Преглед на печата – 8 февруари

Вестниците в ХасковоНовинар Юг: „Печатницата на пациенти спира„. Министерство на здравеопазването с нонстоп одит на лечебниците, рекордьори сме в ЕС с над 500 000 болни, става ясно от дописката.

Частни ветеринари хвърлиха спринцовките„. Няма нов рамков договор, доходите им падат с една трета. Това е основната причина ветеринарите да спрат дейност.

ГЕРБ остави шефа на митницата„. Досегашният началник Филип Александров очаквано запази поста си. За преназначаването му Новинар подробно пише на страница трета.

Ченгета удариха канал за опиум„. Мафията гори с дрога за 80 бона след акция на границата с Турция и заложен капан в София.

Вестникът публикува интервю с д-р Исмаил Мустафов по темата генно-модифицирани организми. Българинът е всезнайко, против ГМО е, без да знае какво е това, казва д-р Мустафов.

Кушлев иска имотите на скандална фамилия от Харманли„. С това заглавие открива броя си вестник Хасковска Марица. Конфискуват апартаменти и коли на Ангел Дончев, разпитван за атентати срещу ченге. Комисията заведе дело и срещу бащата Донко Трендафилов.

Щатен одитор във всяка болница„. Тази тема е водеща и за Хасковска Марица. От здравната каса се жалват, че плащат за лечение на мъртви души. В друга дописка пък  се твърди, че съществува възможност Министерството на здравеопазването да поеме дълга на хасковската многопрофилна болница.

Емилия Масларова се отчита пред региона“ пише още във вестника. Бившият социален министър ще коментира реформите на ГЕРБ и отражението им в областта.

Софиянец си поръча 5 кг опиум от Истанбул„. Хероин за 80 000 лева трябвало да бъде произведен от заловената пратка. И още от заглавията – Бойкот на ветеринарите, плашат с епидемия, 20 см сняг в региона до сряда, Повишиха хасковски съдия, Маска на 17 века показват в Ивайловград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button